|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 12 2004
|
![]() 1.Magicthrower a nie magic tower, jeszcze jakis faraon (BOSS) na "O" ale nie pamiętam
2.Jest to w pewnym sensie potworek.Dokładnie jest to faraon,potrafi przyzywać Behemoty (tak slyszlem).Zabijesz 7 masz hełm nowy jakiś?(10 defa mnimum) 3.Są oni w Ankhum ,wyspie dla PACC-a. 4.Czytaj dokladnie forum bylo to chyba z 5 razy. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
|
![]() Ktos powinien dac screena bo na tibia com jeszcze nie widzialem wygladu owych bossow, a narazie mam facc i bardzo ccialebym ich zobaczyc
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 12 2004
|
![]() Są tylko nieliczni którzy ich widzieli.Paare dni temu byl update a ty chcsz screeny BOOS-ÓW???Knight na 160 lv tam umarl to wiesz mało osób tam raczej chodzi.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: Erran Ithu'il (Jarosław)
![]() |
![]() Są to kosmicznie silne potwory- faraonowie(BOSS). Wypada z nich jeden unikalny przedmiot (jakaś strzała, serce faraona), ponoć są silniejsze od demonów i zabicie ich to sztuka.
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() Ale mnie wkurzaja teksty typu "ponoc", "podobno" , "slyszalem, ze"
Nie pisz tak. Chyba ze powiesz cos w tym stylu: Podobno wypadaja z niego XX (nazwa itemu), a przynajmiej pisali o tym na tibia.com i opowiadal XXX (nick kolesia BARDZO high lvl) Napiszcie skad macie takie informacje, bo przez takich n00bow ludzie wierzyli w to, ze Sandaly trzeba nosic jak sie jest sorcem/druidem bo sa lzejsze od leather (przypominam ze nie maja one armora, wiec 3 capa "zaoszczedzone" tylko przeszkadza, w koncu albo 9 capa za 1 armora albo 6 capa z nic.. ![]() PS. Mam nadzieje ze mnie popra modki, chociaz ten jeden raz ![]()
Prof: Royal Paladin Lvl&skills:39, 78/63,15mlvl best solo,team: necromancer,Dragon Lord nick: Vorment Firefist Uoch. Stare :S Prof: No Vocation lvl:skills:1, 10/10 0mlvl best solo,team: nie ma/best team RAT nick: Vorment Firefist Pozdro dla all hackerow w Tibi no i szczegolne pozdro dla asslickerow takich jak Macho Firefist. Ostatnio edytowany przez Vormencik - 18-12-2004 o 13:47. Powód: Literowki itp :D |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() polecam poczytanie tego tematu i kilu innych z tibia.de, jest tam pełno informacji ...
|
![]() |