|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demon Yaro
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 9
Skille: 20/22
|
![]() Otóż to ..
Mimo iż jestem jeszcze na rooku to jutro prawdopodobnie wbije na maina i tutaj do was pytanie, jestem zainteresowany wybraniem Paladyna. Chcę się dowiedzieć z czego atakuje zaawansowany paladyn ponieważ czarno widzę aby chodzić na mocniejsze potworki z spearem. Chcę się dowiedzieć czy wybranie paladyna to prosta gra i czy nie muszę się martwić o broń wraz z levelem Pozdrawiam L |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 12 2007
Świat: Honera
|
![]() Hmmm...więc z bronią nie powinieneś mieć kłopotów jeżeli masz pacca lub masz kolege z paccem, który bedzie Ci kupywal royal speary bo to wlaśnie one są główną bronia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2006
Lokacja: Wlkp
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Tak Royal Speary. Bolty z kszuą, zawsze z nimi fajnie mi się expiło na guardach, jak grałem palem.
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 02 2008
Imię: Demon Yaro
Świat: Lunara
Poziom: 9
Skille: 20/22
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bongo?
Poziom: 65
Skille: 60
Poziom mag.: 20
|
![]() Po update 8.1 royal speary maja zasieg 3 kratek. To moze byc problematyczne wsrod lepszych potworow, dlatego radze razem ze skillowaniem distance fightingu skillowac shielding. Na hunty silniejszych potworkow uzywane sa: enchanted speary, assassin stary, power bolty.
Jesli nie bedziesz posiadal pacc to ktos wymienil ta opcje wyzej. Edit: zawsze mozesz probowac na trade channel kupic royal speary. A jak nie to po staremu bolce, strzaly. Na nizszym lvl strzaly, potem bolty Pozdrawiam
"Dzisiaj życie to nie sen Jednak trzeba bawić się No bo co innego pozostaje W takim chorym kraju ..." Pierdolona era techno http://www.wrzuta.pl/audio/8CQW8eKH9...ona_era_techno Ostatnio edytowany przez Massterralph - 03-02-2008 o 23:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Dużo ludzi na Trade ogłaszają się, że mają na sprzedaż np. 100 royal Spears ale sprzedają je drożej np o 1k. Dasz troche więcej ale warto
![]()
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Cycow WLKP
Imię: Rysio pogromca Neostrady
Gildia: Mam Czlonka
Świat: daj kamienia
Poziom: daj
Skille: mi
Poziom mag.: !!
|
![]() royal speary sa od 25 lvla wiec jak dobijesz 25 to poszukaj sobie jakiejs guild i popros kogos z paccem zeby ci kupil royalki
ale nie ufaj bo czesto moga oszukac wiec znajdz jakis sposob na to ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Na co oszukać na 1,5k? Żal. A poza tym Royalek można używać wczesniej niż od 25lvla ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kup na trade royalki duzo ludzi sprzedaje ;]