|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam.
Jak wyjsc z tego rooka? Napisałem do Oracle? hi/yes/yes i przeniosło mnie na jakaś wyspę i nie wiem ocb. Gadałem już z tym na statku, ale jak napisałem mu vocation to ignoruje mnie... -.- Nie wiem jak wyjść, jakiś poradnik plaaax^^ |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() zanim dojdziesz do statku idz w dol i masz po bokach 4 budynki w kazdym z nich wybierasz profe jaka chcesz
kazdy jest oddzielnie pod SPODEM masz skrzynki za drzwiami i tam Ci dają EQ a dalej jak sie pokrecisz na -2 poziomie masz potowrki mozesz tam zostac do 9 lvl pzdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2008
Lokacja: uOpole
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
|
![]() Odnośnie wychodzenia z rooku: Czy po wyjściu z rooka dostaje się jakieś eq po tym updatcie, ponieważ niedawno, gdzieś się spotkałem z taką tezą.
@Topic Myślę, że Simba wytłumaczył wystarczająco ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Pojawiasz się na środku wyspy. Idziesz na północ do miasta. Po obu bokach masz po dwa budynki. U NPC wybierasz swoją profesję, potem schodzić w podziemia budynku. Ze skrzynek wybierasz podstawowe EQ i schodzisz jeszcze niżej. Masz tam potworki (dla każdej profesji inne). Musisz dobić 9lvl gdy następnie idziesz do kapitana na statku i rozmawiasz z nim o transporcie do innych miast.
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Polska
|
![]() Cytuj:
Jak nie wiesz to nie pisz. Żadnego 9 lvl nie musisz dobić... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
jack4500k |
Ta wiadomość została usunięta przez Tompior.
|