|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2008
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ziom
Profesja: Paladin
Świat: Lunara
Poziom: 23
|
![]() Witam!
Szukam osob, zebysmy grali wszyscy na jednym Swiecie. Gildia bedzie w stylu RPG, bo ten klimat w Tibii jak dla mnie wygasl. Ja bede liderem, liczba osob GIldii nie bedzie przekraczala 70. Bedziemy chodzic na hunty itp. Wybralem serwer Galana, poniewaz jest tam malo pk, poza tym jest tam szybki resp + malo zaludniony Swiat. Ja bede liderem, poniewaz Ja to wymyslilem. Pomoc, wspolpraca, hunty to bedzie glowna nasza zaleta. Nie bedziemy pekowac dla zabawy. Jezeli bedzie duzo osob chetnych to zaraz zrobie rangi i wszystko po kolei, zeby sie zapisac prosze napisac na gg, lub na msn: GG - 6301642 MSN - [email protected] REKRUTACJA OTWARTA! Oto lista: 1. Kostladek Thilzor(Druid, niedlugo Elder Druid) 2. Jajojita(Knight) 3. Xoverinsa Tathon(Knight) 4. Cadilaur Galderokus(Knight) 5. Speed Noriss(Knight) 6. Swierszcz of Galana(Sorcerer) 7. Chajtek of Galana(Knight) 8. Giacore of Galana(Sorcerer) 9. Bartek - Zakladanie w toku(Paladyn) 10. 11. Proponowane nazwy Gildii: Black Wizards Tau - 3glosy Hokage - 2glosy Nis - Espada - Rangi: Leader Lider calej Gildii. Vice-leader Osoba musi miec u mnie zaufanie, musi byc aktywna i pomagac Liderowi. Diplomat Dymploata musi miec pacc, musi miec powyzej 40poziomu, osoba ta bedzie zalatwialaj z liderem sprawy Gildii. Veteran Osoba, ktora dobrze sobie radzi w pvp, uczestniczy w wojnach jak je mamy. Retried Gracz, ktory jest tymczasowo na urlopie. Member Osoba nic nie wykazujaca, jest normalnym czlonkiem GIldii. Mysle nadal mysle, ale reszcie sie nie chce myslec! Na pewno rang bedzie o wiele wiecej tylko mi muscie pomoc! Uwaga, ja nie jestem liderem ów gildi, jestem jej memberem tylko ;] mój Nick Xoverinsa Tathon, liderem jest kostladek Thilzor. Tekst skopiowałem z innego forum na którym ja i jhan się udzielamy.JOIN US! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |