![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Przypominam ze 22 stycznia jest premiera zajebistego mmo Darkfall Online
jesli nic o tej grze nie slyszeliscie to radze poszperac np na http:/www.darkfall-online.pl(zeby nie bylo ze reklama ale to i tak jedyna strona chyba) tu macie filmik 100% game footage http://www.youtube.com/watch?v=Drn0YQtu5Gw takiego mmorp jeszcze nie było walka na mountach statki, armaty, machiny oblężnicze walczysz jak w fpsie (nie tak jak w innych ze naciskasz i samo bije) ponad 1000 skill i spelli 6 ras generalnie połączenie wowa mount and blade ultimy online i gunz polecam |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Szukając jakiś czas temu dobrego MMORPGA natknąłem się na to i z niecierpliwością czekałem aż wyjdzie oficjalna wersja gry, do póki nie dowiedziałem się, że autorzy życzą sobie pieniędzy (i to nie małych) za tę zabawę :|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() 9 dolarów za miesiąc
i jest darmowy trial 30 dni a klient z neta sie sciaga ^.^ autorzy pisali ze do kwietnia jakos wszystko bedzei za free jeszcze |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Tylko na to czekam, bacznie obserwuję od dawna poczynania tej gry. Tak więc 22 stycznia pędzę do sklepu i zakupuję premierowy egzemplarz.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() O_o
Czyżby ktoś w końcu wpadł na pomysł, aby stworzyć MMO* w którym można normalnie walczyć, a nie jedynie klikać? =o No cóż, szkoda że ma być płatna ( 30 dni do dupa nie free ). No ale cóż, zobaczymy jak to się będzie spisywać w kwestii lagów xD * - mam na myśli MMO inne niż takie w którym wybiera się "pokój" i gra się właściwie w ciągle to samo ( Gunz, Rakion )
![]() |