|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
![]() ![]() |
![]() Joł, wyjeżdżam se z prośbą o poradę, nie żebym się narzucał czy coś xd. Potrzebuję dobrych słuchawek z mikrofonem do 200 zł, nie do muzyki, tylko do gry. Nie orientuję się w tych sprawach, więc pytam się o radę. Z góry dzięki za pomoc.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() mysle, ze Fatal1ty sa najlepsze. sam uzywam i jestem baaardzo zadowolony. do tego trzeba tez miec jakas w miare dzwiekowke, creativa gamera czy cos.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
![]() ![]() |
![]() I w miarę tanie, 120 zł tylko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Icemat Siberia za 190~zl. Ludzie sobie chwalą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Jak tylko do gier to Fatal1ty, jak do muzyki to Fostexy T-7 i doczepiany mikrofonik.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() polecam jak panowie up creative fatal1ty, swoje rok temu kupilem za 90 zl i sie trzymaja do tej pory, sa dosyc wygodne przy uregulowaniu, mikrofon bez zarzutow , to samo z dzwiekiem... jak na swoja cene sa godne polecenia, wiec ja bym wzial je bez wahania a te 90 zl zostawil na jakas gierke ; )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Mint 7 - 19 zl miota ...
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet
![]() |
![]() SłUCHAWKI MEDIAMARKT za 9,99 , jak dla mnie są naprawdę zajebiste, ale po 4 miesiącach użytkowania odpadł mi prawy słuchafon
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Sennheiser HD 201-80, 90 zł w RTV Euro AGD
http://www.ceneo.pl/107030 Świetne słuchawki, sennheizer zajmuje 1 i 2 miejsca pod względem jakości słuchawek, najlepsza firma :> A mikrofon za 17 zł polecam taki z klamerka, przypinany do bluzki, jest bardzo wygodny i mały :>
![]() |