| 
 | |||||||
| Notki | 
| Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  26-12-2005, 15:28 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 04 2005 Lokacja: Pacera Wiek: 35 Posty: 168 Stan: Początkujący Imię: Andrevas Profesja: Elite Knight Gildia: Polish Power Świat: Pacera |  Hulek&keyu Grafz - pixelart 1. Otwieramy temat z naszymi graficzkami. 2. Zapraszamy do komentowania. 3. Na razie rysujemy tylko itemy. 4. Przyjmujemy zamówienia na grafiki. Ekipa: Hulek & keyu Angel Axe:  Broken Long Halberd:  Wide Sword:  Sword of Dark Power:  Naginata:  Greate Halberd:  Double Scythe Blade:  Zapraszamy do komentowania  /keyu 
				__________________  | 
|   |   | 
|  | 
|  26-12-2005, 15:45 | #2 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 23 12 2005 Posty: 22 |   to moje grafiki:  czpeczka swietego Mikolaja    moja wersja dark shielda  jakis tam mieczyk  jakis tam inny mieczyk  nastepne beda potem, skladajcie zamuwienia  | 
|   |   | 
|  26-12-2005, 20:51 | #3 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 23 12 2005 Posty: 22 |   ok, przed chwila skonczylem moje dzielo, moze tym razem wam sie spodoba...  to jeste miecz bez nazwy (niechce mi sie wymyslac), jak chcecie to wymyslcie jakas fajna nazwe | 
|   |   | 
|  27-12-2005, 16:41 | #4 | 
| The Witch Data dołączenia: 14 05 2004 Posty: 599 Stan: Na Emeryturze |   Ot, i wyszło tak, że modek musi przeprosić. Spojrzałam na ip obu oskarżonych przeze mnie użytkowników, ale krzywo popatrzyłam na kalendarz (godziny online robia swoje). Z tego też powodu bany zostały wlepione niesprawiedliwie. Są już zdjęte. Otwieram też temat i go czyszczę. Jeżeli jeszcze raz pojawią się kłótnie i porównywanie, to temat poleci od razu do kosza. Jak wspomniano w prywatnej korespondencji na PW 'trzeba na wszystko patrzeć obiektywnie', ale dotyczy to obu stron. Ja, na całkiem przyzwoitym poziomie zdrowa na umyśle, przepraszam i mam nadzieje, że coś z tego tematu jeszcze będzie. 
				__________________ .  Ostatnio edytowany przez Tanatess - 27-12-2005 o 20:04. | 
|   |   | 
|  27-12-2005, 21:36 | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 08 2004 Wiek: 34 Posty: 3,349 Stan: Na emeryturze   |   @Keyu Angel Axe i Wide Sword mają troche dziwne, imho zachwiane proporcje. Reszta jest nawet ok, najbardziej podoba mi się Naginata. @Hulek Miecze mają dziwne ostrza, myślisz że w rl by funkcjonowały? Czapka i shield są najsik. Miecz w drugim poście (edytuj, a nie pisz dwóch postów pod sobą) jest ładny, jak na mój gust dobrze wycieniowany itd (ale się niezbyt znam, więc nie ciesz się nazbyt). | 
|   |   | 
|  27-12-2005, 21:45 | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 08 2005 Lokacja: tu i tam , a czasem obok Wiek: 35 Posty: 99 Stan: Aktywny gracz Imię: Aiysha Profesja: Knight Gildia: Homicidium Świat: Eternia Poziom: 30 Skille: 75/75 Poziom mag.: 5   |   Naginata - Patyczek do higieny uszu ;]  , pierwsze co mi na myśl przyszło gdy na nią spojażałem jak już wczesniej mówiłem grafiki przeciętne , cieniowanie i krztałty takie sobie , starajcie się moze i coś wyjdzie 
				__________________ ke? Ostatnio edytowany przez Knopers - 27-12-2005 o 21:46. | 
|   |   | 
|  28-12-2005, 00:57 | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 03 2004 Posty: 773 |   heh.. pisalem, napisze jeszcze raz (short version) Plastikowisc-z powodu uzycia pillow shadow i delikatnego przejscia z niewyraznym zaznaczeniem ostrza. Jak to naprawic?-zrobic wyrazne roznice pomiedzy kolorami, zaznaczyc jasno ostrze broni i rozjasnic ostre krawedzie. Zaznaczyc na powieszchniach ciemne odbicia otoczenia (znieksztalcone) i jasne rozblaski... metal rozpoznaje sie po KONTRASCIE. Poogladajcie tez prace juz wprawionych artystow. Zastapcie czarne kontury wewnatrz innymi kolorami. | 
|   |   |