|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Katowice
Profesja: Elder Druid
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 61
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Czesc!
Od dluzszego czasu mam lagi w tibi (przeczytalem temat o lagach w artykulach a port tibi jest upriorytetowany na max) nawet nie moge trenowac... Chce wziasc neostrade 128 ale klopotem jest to ze mam 2 kompy w domu :/ Czy wtedy bede miec totalne lagi? czy raczej dam rade potrenowac a jak 2 komp jest off spokojnie pograc? Mam nadzieje ze wykombinuje neo 512...
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Witam
![]() Na poczatku wylacz wszystkie programy np: Emule , Kazza , itp. te programy najbardziej szkodza tibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() Skabinuj sobie switcha i ruter, popodlaczaj kabelki (wieszo co chodzi ? Jesli nie to powiem: Podlaczasz do rutera kabelek od neostrady, z rutera do switcha i rozdzielasz dwoma kabelkami necior. Powinno byc wszystko OK ja tak mam i jest dobrze dopoki ktos nie zasysa czegos
![]() ![]()
Prof: Royal Paladin Lvl&skills:39, 78/63,15mlvl best solo,team: necromancer,Dragon Lord nick: Vorment Firefist Uoch. Stare :S Prof: No Vocation lvl:skills:1, 10/10 0mlvl best solo,team: nie ma/best team RAT nick: Vorment Firefist Pozdro dla all hackerow w Tibi no i szczegolne pozdro dla asslickerow takich jak Macho Firefist. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Hiberna
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |