|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2008
|
![]() Witam,
mam pytanie oto ono: Czy aby dostac sie do Yalahar Dzielnicy cudzoziemcow(tej z minotaurami, elfami i innymi rasami) Trzeb miec wykonane jakies misje na Yalahar? Chodzi mi dokladine o ich ilosc: Trzeba miec wykonane 3 pierwsze misje czy wystarczy moc tam plywac i odrazu mpozna tam isc? I jeszce jedno pytanie czy jest tam gdzies szkrzynka pocztowa. Uzylem opcji szukaj ale niestey nic nie znalazlem jesli juz byl taki temat lub podobny to poprosilbym o linka do tego tematu. Z gory dziekuje za odpowiedzi. Sharker |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() tam dostep jest za freeko ;d
17:53 Sijpale pogromca [16]: poparilem 17:53 Sijpale pogromca [16]: jego blendy 17:53 Sijpale pogromca [16]: ortograficzne 17:56 Sijpale pogromca [16]: wiecie ze kazdy z nas to noob 17:56 Waleczny Nissan [11]: kurwa cieszysz palke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kapłan Preclanski
|
![]() O skrzynkach nic nie wiem, z dzielnicami jest tak:
Zaraz po przypłynięciu do Yalahar masz dostęp do dzielnicy cudzoziemców oraz dzielnicy magicznej BEZPOŚREDNIO Z YALAHAR oraz do każdej innej dzielnic, z dzielnic pobocznych (to znaczy: od cudzoziemców możesz przejść do areny, z areny do akademików, z alchemików na cmentarz itp itd.). Potem, z wykonywanymi misjami otwierają ci sie przejścia Yalahar<>dzielnica.
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2008
|
![]() Oki dziekuje za odpowiedzi.
O dostep do dzielnic prosze juz nie pisac tylko odpowiedziec na moje nowe pytanie i dotyczace skrzynki pocztowej. Mam jeszecze jedno pytanie czy Elf Forest jest porownywaln y poziom trudnosci z Elf Forest kolo Venore czy jest troche trudniejsz/latwiejszy? Sharker |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() UP.
W yalahar elf fortres praktycznie nie ma, jest tam malutko elfów. Ten elf fortress jest bardzo mały ![]() |
![]() |
![]() |