|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() Ej patrzcie , rozwaliło mi kompa przez chyba podanie tu ip na ots bo gość miał moje ip i zamienił na swoje , naprawiłem juz all ( trudnmo było ) ale jedno ***itnie wilekie pytanie , mój pasek narzędzi itp. wygląda jak w windows 98 a ja chce xp ale gdy włączam tam ekran widok to jest tylko klasyczny windows z kąd to dranstwo wziąśćć? bo ***a nie znalazłem
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Sprubuj my comp>wlaściwości>zaawanso>wydajność i tam zaznaczone muszą być zaznaczona 4 odpcja od dołu (albo 5
![]() Jak to niepomoże to musze sie zastanowić...
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 18-12-2004 o 21:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() niet , nie pomogło
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() ale co stało?
można zrobić wygląd windowsa xxxp... tylko trzeba kliknąć na pulpicie prawym>właściwości>wygląd>styl systemy win. xp noi oczywiście trzeba mieć xp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no wiesz joey ja tak ustawiałem gdy rtok temu kupiłem xp , wczoraj roz***ał sie komp ( poprsotu roz***unda ) i huk huk i jeszce raz huk biore tak jak napisałeś i jest only styl klasyczny windows
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użyszkodnik
![]() |
![]() @up:, no ale w tym jest coś dobrego, taki wygląd zawsze zostawia troche więcej wolnej pamięci
![]()
![]() |
#7 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Moze skopaly sie sterowniki do karty graficznej? Albo zainstaluj sobie jakies skiny...W ostatecznosci : format.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() sprobuj tak: panel sterowania, ekran, wygląd, okna i przyciski i tam zmień na "styl systemu windows xp"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Patimrok - o jezuuu przecierz tak powiedział wieszok i joey -.-
a wogle tera szajzendzko wyglada komp :/ mam 512 ram i 80giga wię nie musze sie bać o pamięc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użyszkodnik
![]() |
![]() @up: jeśli strasznie ci zalerzy to format, bo sterowniki nic niemają w tym do gadania, jak na początku instalniesz wina to niema jeszcze sterowników i wygląd jest XPowski. Ale niema się co mędzyć z formatem, nieopłaca ci się poprostu, za 1-2 tyg się przyzwyczajisz. Przeziesz o niema żadnej różnicy...
![]() |
#11 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() jak Ci bardzo zależy na ładniejszym wyglądzie to ściągnij sobie program: Aston Shell ... co prawda płatny (crack plz) ale za to jakie kosmiczne skóry można mieć ... (wejdź na stronę programu i zobacz -> poszukaj na google)
|
![]() |
![]() |