|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2008
Lokacja: P-ce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sammon
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 73/61
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Witam, przedstawię dziś kilka zdjęć...
Tak, nie widziałem tu żadnych ss'ów z secury więc zrobie tamcik ![]() Więc spis treści: 1.Troche o mojej postaci 2.Troche o securze 3.troche o miastach na facc'u: -thais -venore -kazordoon -ab'dendriel -carlin 4.foty postaci 5.foty z secury 1.A więc,o postaci wiekszość info znajdziecie po lewej xD. 2.Secura to świat non-pvp, jest troche ludu są kolejki ![]() 3.Mista -thais: miasto na securze przepełnione, nie ma gdzie expic, skillować poprostu masakra -venore: dużo o tym nie wiem, ale są tu różne rzeczy np.: Haloween itd. jest to miasto na bagnach, ludzi jest średnio, a więc nie ma o czym pisać. -kazordoon: miasto jest położone pod ziemią i założone przez dwarfów, ludzi jest mało więc można skillować, expić jest dużo ciekawych rzeczy, można zwiedzac itd. -ab'dendriel: jest to miaso elfów, ładne i są ciekawe widoki ![]() -carlin: miasto female xD, przepełnione i nic więcej nie wiem. 4. No to kilka zdjęć ![]() -Mój pierwszy Dl ![]() -Quest hat of the Mad ![]() -Błąd na securze hehe ![]() -Fajne itemy w kazz ![]() ![]() -Pocałunek swinki w thais ![]() -Teraz kilka awansów xD ![]() ![]() ![]() ![]() Ta fota ma advansa wklejonego bo nie zdąrzyłem foty zrobić xD ![]() Teraz kilka zwykłych fotek xD ![]() ![]() fota po UpDacie ![]() ![]() Teraz kilka fot takich sobie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5.Foty z secury... Ni ma, ale będa xD Ostatnio edytowany przez sammon - 02-03-2009 o 07:39. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2007
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
Imię: Enzos
Profesja: Royal Paladin
|
![]() UP@
ss ładne masz tyle szczescia na tych dragach tak jak ja na nightmarach ![]() ![]() twoja wiedza na temat miast jest swietna ![]() ![]() przewidujesz pacc? powodzenia w prowadzeniu tematu, poskiluj
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2008
Lokacja: P-ce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sammon
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 73/61
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Pacca, hmmm może, nie wiem jak dla mnie to strata kaski, wole dokupić ramy do kompa ale się zobaczy xD
Nie które zdjęcia są stare, teraz mam większe skile ![]() 1godz później kilka fotek w + ![]() haloween xd ![]() ja jako król je, je... ![]() No na razie to tyle ![]() ![]() Dzień później xD ![]() A, oto przestroga dla tych co botują i hakują postacie!! ![]() Ostatnio edytowany przez sammon - 03-03-2009 o 19:12. |
![]() |
![]() |