|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Zbanowali mnie za nic.Stalem i klepalym raty i nagle kick wlarze i pisze "Your account is banished",Bo pisalem cos na trade z 1lvl ..Co mam robic??
![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Po pierwsze nie mogłeś pisać na trade na 1 lwl.
Po drugie sprawdz na stroce za co dostałeś bana, wtedy może coś ci doradze!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zły nick może? Albo napisałeś jakieś bagna na trade i dlatego?
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Odpowiadając na pytanie zawarte w temacie:
Co zrobic jesli nieslusznie mnie zbanowali??? - założyć nowe konto |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 07 2004
|
![]() W my account na tibia.com masz przycisk complaine (o ile nie się mylę - nie miałam "przyjemności" używać
![]() ![]() Ogólnie doradzam przeczekanie bana i tyle. ps. na ile dostałeś? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() Zależy co napisałeś na tym trade, może nie pisałeś po angielsku, a może reklamowałeś jakieś programiki ?? :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 07 2004
|
![]() @Matfiej
Obawiam się, że właśnie nic nie pisał... ![]() Jeśli nie jesteś związany z tą postacią, to możesz faktycznie założyć nowe konto. Ale wydaje mi się, że ban za coś takiego nie jest zbyt poważny (czyt. długi), więc spokojnie można przeczekać i tyle. @Vegefa Ziom Może kolega nie wytłumaczył im, że ban był niesłuszny??? Niestety najpewniej oni nie czytają skarg zbyt wnikliwie (tudzież bagatelizują je). |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Vanessa do niesłusznych zbanowań mam dość sceptyczne podejście. Pamietam ktoś się skarżył na forum, że dostał bana za nic. Bo łowił rybki przyszedł GM i było:
GM: HI PL: ? GM: Say Hi or be banned. I gość zaczął uciekać. No to dostał bana za macro (niewinność). @Topic. Czy na pewno nie pojawił się koło Ciebie żaden GM, nie pisałeś może coś na innym kanale ? Napisz za co dokładnie masz bana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() [quote=Matfiej]@Vanessa do niesłusznych zbanowań mam dość sceptyczne podejście. Pamietam ktoś się skarżył na forum, że dostał bana za nic. Bo łowił rybki przyszedł GM i było:
GM: HI PL: ? GM: Say Hi or be banned. I gość zaczął uciekać. No to dostał bana za macro (niewinność). No i co jakby powiedział "HI" to by mu niedal bana ja myśle że jakiś GM chciał się poprostu zabawić...a z drugiej strony niepotrzebnie uciekał, przed GM-ami nieda się uciec... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() @gryzzly Jak by pewnie odpowiedział Hi, to GM zaczął by rozmowąć, żeby sprawdzić czy to nie jakieś macro, i pewnie dałby mu spokój. A tak gość ucieczką przyznał się do winy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() OMG, na zadnych kanalach publicznych (oprócz default) nie mozna gadac na 1lvl! na privach mozna, a na innych niz default (game chat, reall chat, trade ) nie mozna gadac na 1lvl! Mozna od 2lvla. Tzn ze uzywales BUGA wiec nie dziw sie ze Cie zbanowali
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Profesja: Rookstayer
Poziom: 1
Skille: 1/1
Poziom mag.: 1
|
![]() No dobrze ci inni mowia zrób nowy konto. Mój kumpel też miał bana ostatnio gm hello ten hi i cos powiedzial i You are banished.....
![]() Ostatnio edytowany przez D@bro - 03-11-2004 o 12:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Light Evan
Profesja: Knight
Gildia: none :/
Świat: Astera
Poziom: 23
Skille: 67/67
Poziom mag.: 5
|
![]() same nooby na tym forum "POCZEKAJ SOBIE"
ZYGAC SIE CHCE ZBANOWALI 1 LEVA (SLUSZNIE CZY NIESLUSZNIE) A WY POCZEKAJ NO I CO POCZEKA 2/3 DNI A W TYM CZAWSIE BYL BY JUZ NA MAINIE P.S sorka za capslock i duze litery ale tak jest czytalniej i wieksze litery latwiej czytac i sie w oczy rzuca