|
Notki |
CS.Tibia.pl - dyskusja, opinie sugestie itp. Forum dyskusyjne serwera Cs.tibia.pl Relax TP |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Lokacja: Łódź
Imię: Nie podam
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
![]() |
![]() Witam! Mam skarego na admina M. Zadałem pytanie kto gra w Metina podczas gry a koleś mi odpowiada ty i twoje 3 stare, M nie zareagowal, po czym ja cos powiedzialem ze kupie temu noobkowi flesha na ryj a ten mnie zbanowal a koles ktory jezdzi po starych jest nie winny. zal mi takich adminow
![]() |
#2 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Jezu, M, coś Ty zrobił - mówiłem żebyś nie dotykał tej konsoli! A tak bardziej poważnie - admin nie zawsze może zobaczyć wszystko. Czasami ktoś kogoś TK kiedy admin będzie w ct, potem przejdzie do tt, a Ty oddasz kolesiowi i masz bana. My nie jesteśmy jasnowidzami, dlatego takie dziecinne "oddawanie sobie" nie prowadzi do niczego. Lepiej olać taką osobę : P
btw Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() No niestety żal nas, o żal. Jacy to my do dupy jesteśmy. Tak przyznaję - jesteśmy tylko ludźmi. Nie widzimy wszystkiego. Nie czytamy wszystkiego. Musimy się odlewać czasem. Czasem mamy coś w dupie. Nie jesteśmy też wszystkowiedzącymi jasnowidzo-czarnoksiężnikami żeby pstryknąć palcami i na świecie pojawiłby się pokój i dobrobyt(a potem wszyscy by się powiesili z nudów).
Dlatego czuję się zaszczycony, że tak szacowny drogi gracz zawitał na nasz serwer. Fantastycznie jest grać z kimś kto wszystko widzi, wszystko wie, wszystko czyta. Nie musi się odlewać. Nie ma nigdy niczego w dupie. I jest wszechwiedzącym jasnowidzo-czarnoksiężnikiem. Za parę lat będę mógł zapewne napisać jak to grałem w CSa z naszym wspaniałym imperatorem świata. Bo z takimi zdolnościami to na pewno to jest tylko kwestia czasu wasza wysokość... Mamo! Mamo! A on mi zabrał grabki... |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() |
![]() |