|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2008
|
![]() Wielu z was wie co to za Quest oraz jaka jest nagroda ! Lecz po patchu nie da się go już wykonać przez głupie dźwignie... Lecz ostatnio ktoś wykonał Questa !
Jak ominął dźwignie ? Otóż za każdym razem kombinacja się zmienia a kombinacji jest 120 ! Lecz jeśli by powtarzać 1 kombinacje mielibyśmy większe szanse trafienia ! Lecz jeśli są tylko np.2 kombinacje ? W takim razie trzeba liczyć że Matador poda nam swoją kombinacje ! Poprawcie mnie jeśli coś z knociłem z wykonaniem a pogłówkuje dalej ! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() No i wiedziałem, że tak będzie, chociaż tutaj Cipsoft już u mnie zaplusował, jeśli faktycznie te kombinacje za każdym razem są inne.
Ale wy już myślicie jak zrobić, żeby co drugi h-level na servie miał demon legi, eh. Ludzi się nie zmieni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co ten temat wniósł na forum? 0_o
@down Twierdzisz, ze nie wiem co to jest demon oak quest, tak? Facet mowi, ze jest 120 kombinacji - skad moze to wiedziec? "Lecz jeśli są tylko np.2 kombinacje ?" A jezeli jest ich ponad 10000000? Ostatnio edytowany przez Maldoryz - 02-01-2009 o 21:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() @Up
Nie denerwuj mnie!! Przeczytaj sobie co to jest forum...
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Kombinacji jest naprawde 120.Jeżeli ktoś z was zna matematyke to wie że liczba kombinacji to permutacje.A liczba permutacji ze zbioru pięcioelementowego wynosi 5! czyli 120
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Czemu nie przyjmujecie do wiadomości, że ta bezsensowna, stara teoria z dźwigniami może być po prostu błędna : d?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Richard the Lion-Heart
Profesja: Elite Knight
Gildia: Czarne Kruki
Świat: Menera
Poziom: 84
Skille: 76/72
Poziom mag.: 6
|
![]() Nawet jakby wam się udało zrobić tego questa to stracicie na tym więcej czasu niż jak byście zbierali tyle kasy z potworów ile warta jest nagroda.
|
![]() |
![]() |