![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 01 2009
Lokacja: Tarnów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pejek Slu
Profesja: Paladin
Świat: Obsidia
Poziom mag.: 8
|
![]() Posiadam 21lv paladina skils 63/52 eq: steel helm, p legs, dwarven shield oraz leopard armor oraz mój budżet to 6k;p Moje pytanie brzmi czy lepiej zakupić belted cape(bo nie widzę sensu kupować mammoth fur cape, bo droższe, choć tańsze i posiada mniej capa lecz przy moim armie to piórko;p) czy czekać na b robe ( na którym lvlu?) czy może jednak kupić dragon shield? Proszę o odp.
Pozdr Pejek. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() kup belted caoe + d shield a potem po desercie (no chyba że już go robiłeś) kup se crown helmeta , platinium amulet reszte kasy wydaj na hunty wbij z 30 lvl idź na minosy i rób lootbagi zarób na bohy + wbij z 40 lvl
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2008
Imię: Richard the Lion-Heart
Profesja: Elite Knight
Gildia: Czarne Kruki
Świat: Menera
Poziom: 84
Skille: 76/72
Poziom mag.: 6
|
![]() Kup dragon shield
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Belted cape kosztuje 1k, dragon shield kosztuje 4-6k więc jak natrafisz na 4-5k to kupisz obydwie rzeczy i jeszcze na speary będzie ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 01 2009
Profesja: Knight
![]() |
![]() Ja kupiłem belted cape od n00ba za 250 gps
![]() i kupiłem dragoonke za jakieś 2 k (n00bek nie miał PACC i nie wiedział ze sprzedac mozna ![]() Zawsze lubiłem sie targować... Właśnie... Tutaj wszyscy dobrze mówią... Wprawdze ja nigdy nie zabijałem minosów... Jak masz pacca to staraj sie jak najszybciej dobic 25 - 30 ( + ) lvl i leciec na vivki ( na serverach przeludnionych jak secura jest cięzko expic...) poźniej około lvl 40 + ciągniesz dłuuuuugo na d lair... wprawdzie każdy ma swoją taktyke ale ja swoją sprawdziłem i myśle ze to jest dobra... Ja waliłem zawsze z e spearów ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() |
![]() |