![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Tak więc oto blizzard wyda kontynuację wielkiego klasyka jakim był starcraft.
Co sądzicie o tym ? I czy po wydaniu gry kupicie ją ?
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Pierwsze wrazenie - klon C&C, fajna graficzka ale cholera wie w jakim stopniu utrzymana zostanie grywalnosc i dynamika SC1.
Kupic pewnie kupie, jesli do momentu wyjscia znajde robote i zrobie upg kompa.
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Mi ta gra pewnie w ogole nie odpali -.-
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() Osobiście do dzisiaj miałem nadzieję na diablo 3, ale widać jeszcze trochę na niego poczekamy
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
|
![]() Ogladajac filmiki z sc2 widze ze gra bedzie miala tyle samo dynamiki co sc1 albo i wiecej.Ciekawi mnie tylko jedno czy koreanscy progamerzy szybko sie na niego przeniosa
A oto 2 filmiki http://www.youtube.com/watch?v=aJDFw4TGWmo http://www.youtube.com/watch?v=_TR7nGISEfc Screeny : http://media.pc.ign.com/media/850/850126/imgs_1.html I trailer z WWi: http://www.youtube.com/watch?v=aUXoekeDIW8&eurl= Najbardziej podobaja mi sie mariny z jet packiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Jak filmiki jeszcze zniose, tak screeny odstraszaja. Zergi sa zbyt warcraftowe i zbyt plastykowe. Nedza totalna. Wszystko dziwnie sciewi na tych screenach i jest takie nierealne. W SC1 podobal mi sie ten "brudny" klimat. Filmik ma dosc kiepska jakosc, wiec ciezko jest to okreslic, ale trzeba przyznac ze robi nawet pozytywne wrazenie. Niektore jednostki smiesznie wygladaja, ale to sa pewnie wersje alpha, badz beta, wiec duuuzo jeszcze sie moze zmienic. Dopoki nie bedzie czegos konkretniejszego - wstrzymam sie z glosem.
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: UK
Stan: Niegrający
|
![]() bedzie dobrze, blizzard zawsze wydawal najlepsze gry. tylko mam nadzieje ze nie bedzie jak z WoW, ze trzeba co miesiac placic...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() jak donosi blizzard, na razie nic nie jest do końca ukończone, ne ma daty premiery a więc spokojnie, na pewno będzie gra na zakończeniu cacy, jak to zwykle u blizzarda
![]()
![]() |
#9 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Co do grafiki...wystarczy porównać wersję alfa pierwszego stara i wersję końcową.
Ihmo, całość robiona na mocno przerobionym engine W3:tft. Może przy zmniejszonych detalach pójdzie na starszym sprzęcie... Z filmików ciekawie zapowiadają się teleportujące dragoony.
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Wiem...Mechanizm gry mechanizmem gry,Ale żeby z karabinów/laserów/dział plazmowych etc. strzelać na dystans 2m i nie dalej to trochę irytujące.Na starcrafcie trochę przesiedziałem,i myślę że tym razem sporo się zergów powybija,Ale jednak wolałbym żeby to było bardziej realne.Bo ja tutaj widzę starcrafta jedynkę w 3d.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Zamierzam kupić, choćby tylko dlatego, żeby przetestować czy zamieć nie zwaliła. Jedynki jestem wielkim fanem licze więc na 2 jak nie wiem co ;p
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 Ostatnio edytowany przez Kulikos - 19-05-2007 o 15:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() jak niczego nie spieprza to to akurat bedzie bardzo duzym +
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() z checia bym zagral w Starcrafta2 po latach gry w Warcrafta 3 tft,chociaz wiem ze na moim kompie to nie pojdzie ;p duzo osob z SC:BW , w3:TFT bedzie szukalo swojej drogi do e-sportowej kariery przez SC2
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]() Hell, it's about time ;->
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Blizzard stoi przed wielkim wyzwaniem. Musi stworzyć coś, co będzie dorównywało 1 części pod względem grywalności, bo grafiką i innymi technicznymi aspektami będzie miażdżyć. Podejrzewam, że Starcraft 2 wyjdzie najszybciej na początku przyszłego roku. No cóż, już trzeba zacząć odkładać szmal na nowy sprzęt ; ]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
![]() ![]() |
![]() ![]() Czasem jak tak spojrzę na to pudełko, to ewentualnie, odrobinkę przypomina MMO. :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2006
|
![]() Wiaze spore nadzieje z nowym starem, zaraz po wyjsciu gry na rynek, na pewno ja kupie, ciekaw jestem rowniez czy rozgrywka internetowa przyciagnie tak wielu graczy (szczegolnie Koreanczykow) co pierwsza czesc serii. Obecnie ciezko jest sie wybic na scenie, bo trzeba by bylo dluugo cwiczyc, zeby dorownac obecnej elicie (tak jak wiekszosci gier online), dlatego sprobujemy z kolegami ownowac w Starcrafcie 2, zobaczymy co z tego wyjdzie.
![]() |
![]() |
#20 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
![]() ![]() |
![]() Żeby choć był w połowie tak dobry jak jedynka .........
|
![]() |
![]() |