|
Notki |
CS.Tibia.pl - dyskusja, opinie sugestie itp. Forum dyskusyjne serwera Cs.tibia.pl Relax TP |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() na wstępie wielke JOŁ dla pro admina - lays'a
a teraz do sedna: wczoraj w godzinach wieczornych gralismy westwooda, wszystko było spoko do pewnego momentu gdy nagle bez zadnych informacji, votów itp mapa zmieniła sie na de_d2... oczywiscie kilku graczy miedzy innymi ja zaprotestowalo.... napisałem "pozdro lays", pozostali tez wymienili lays'a jako winnego.. po chwili dodalem "dawaj tego westa" (czy cos takiego) i dostałem za to kicka... OK, zdarza sie, wiec wrócilem na serwa i napisalem "prawda boli?" po czym lays "rzucił sie na mnie" zaczał pisac rózne rzeczy ![]() i że mamy sie uspokoić bo przestanie byc miły, że źle to sie dla nas skonczy, więc zareagowałem na to pisząc "ojejq" i dostałem banika... ![]() myślalem ze ban na 30minut, spoko... temat zostałby przemilczany, ale 5minut temu chcac wejsc na serwa zzobaczylem komunikat że mam bana na tym serwie odświeżam sprawe... jestem wyrozumiały, ale lays jak masz ze soba problemy to idz do specjalisty a nie wyzywaj sie banując ludzi... skoro już pisze to dodam jeszcze jak fajnie zabawiali sie kaktus lub lays albo obaj teleportując ludzi ;] 5 sekunda od respawna na mapie d2... resp TT stoje z awp patrzac na srodek, nagle pojawia sie za moimi plecami kaktus z m4... no spoko, zabił mnie - przełączylem sie na specta laysa, ktory chwilowo był afk po czym patrze na jego głowie pojawił sie CT... O! suprise? mapa de_nuke siedze na daszku, koles do mnei podbiega dziab mnie z kosy i ucieka, strzeliłem do niego 2 razy z digla... i kto dostał kicka? - oczywiscie ja bo strzeliłęm 2 razy zabierajac po 5hp a nie uderzylem raz z kosy zadajac 55obrazen sytuacji godnych opisania jest wiecej, ale szkoda czasu ;] lays do adminowania trzeba dorosnąc... admin powinien byc bezstronny i nie powinien wykozystywac swoich przywilejów w celach prywatnych - w tym przypadku "antypatia do mnie" nie wiem na ile tego bana dostałem, ale uważam ze powinien być zdjęty... bo kaprysy admina to nie powód do banowania! pozdro matys Ostatnio edytowany przez mstyle - 21-11-2008 o 21:51. |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Suriv
Profesja: Elite Knight
Gildia: Silence Army
Świat: Secura
Poziom: 116
Skille: 92/90
Poziom mag.: 7
|
![]() Darłeś mordę cały czas przez micka i wyzywałeś jak nie było adminów potem weszli ja osobiście gdybym miał adma dostał byś perma, ale niestety nie mam, a o mape spamowałem kaktusowi na priv żeby zmienił bo chyba była drugi raz pod rząd nie ? nie wiem jakie tu jest mapcycle ale jest coś porąbane.....
#4 |
Guest
|
![]() Co prosze???? hahahaha nie wypowiadaj sie wiecej - taka sugestia! nie uzywam mikrofonu w ogole! nawet nie wiem gdzie mam... wiec jak moglem sie "drzec" prosze Cie nie ściemniaj...
Ostatnio edytowany przez mstyle - 21-11-2008 o 21:40. |
![]() |
#6 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 20 05 2008
Lokacja: Kielce
Gildia: ukradli mi rower
Świat: deska od wc
Poziom: 356
Skille: bączek!
![]() |
![]() matys mica nie ma bo sam sie nie raz wkurzalem ze sobie go nie podepnie. Jestem jego bratem i wiem jaki jest i bylbym szczerze zaskoczony jesli cos z tego co napisal byloby sciemą. Jak wiemy takze nie jest to pierwsza skarga na naduzywanie praw przez w/w adminow, co za tym idzie ban powinien zostac zdjety. Ja nie bede tego robil bo nie ja go dalem wiec odpowiedzialny za to admin powinien to uczynic. Ale to powinno takze dac troche do myslenia lejsikowi o tym co admin moze a co powinien. Pozdrawiam takze virusa za urojenia
![]()
#7 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Ban ma być zdjęty!
![]() Ostatnio edytowany przez Naolin - 22-11-2008 o 11:05. |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Btw jednak wstawiennictwo adminów cos daje, bo wczesniej jakos niechetnie ogladales ten temat.
![]() |
![]() |
#9 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
|
![]() Nie o to mi chodziło. To jest ich kumpel z serwera, więc wiadomo, że będzie po ich stronie. A to co on pisze, to jest jakaś kompletna bzdura, jakoś nie chcę mi się w to wierzyć.
Forum czytam codziennie, a to, że nie chcę mi się odpisywać, to już moja sprawa.
#10 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 20 05 2008
Lokacja: Kielce
Gildia: ukradli mi rower
Świat: deska od wc
Poziom: 356
Skille: bączek!
![]() |
![]() OFF TOP:
czy avallach to wonszyk ![]()
#11 |