|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() i znowu wojna na antice.
rozpoczela sie jakies 10 minut przed napisaniem tego posta. niewiem kto sie bije ale same (bo tylko prawie takie są) highlvle. cala akcja w thais ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Wojna toczy sie miedzy Valheru vs. Rest of server.
Ludzie z Valheru zaczeli zabijac czlonkow Black Dragon swoimi low lvl postaciami...zobaczcie wlasnie smierci Zu lub Evizerate'a (szkoda ze Evi~ deleted =[)...przesadzili wiec TrP, BD, MoB, RR i kilka innych liczacych sie gildii zaczelo ich tepic. Nie wiem tylko czy Satori bierze w tym udzial...Wurzel w akcji...ciekawe ![]() Wiecej na www.tibianews.net <- Antica Crisis http://www.tibianews.net/short_archi...ntica&month=11 Btw. Bubble opuscila Black Dragons..co to sie porobilo...czyzby TrP ?
diabel mnie dzisiaj kusil, zebym uwierzyl w boga Ostatnio edytowany przez Wyzzer - 21-11-2004 o 11:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Rybnik
![]() |
![]() Allaince vs.Dark side.(Dark Side do boju rozwalcie ich)
![]()
1)Tuhamid to nie moja postac byłe kiedys ale zachciało mi się red skulla teraz gram 61 palkiem.Nick zastrzeżony może kiedyś ujawnie i jest spoko gram na Novej. 2)Jak komuś się nie podoba skillbar to niech go wyłączy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Zróbcie artykuł o tym.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: UK
Imię: Piomos
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Friends of Honour
Świat: Antica
Poziom: 170
|
![]() Wojna trwa...
Satori NIE bierze udziału w wojnie. Jest neutralne.