|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Pionki
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Świat: Pacera
|
![]() Pacca nie mam, ale mam w zamiarach jego zakup dlatego potrzebuję kilka informacji
![]() po 1. Czy jak kupię Pacca i promocje, i kupię czary, exori, exeta res itp, i jak mi się pacc skończy i nie bd mógł ich używać, a potem znów kupię pacca, to znów bd musiał kupować promocję i czary od nowa? po 2. Jak zrobię sobie outfit, np. full knight, i mi się skończy pacc, to bd mógł w tym outficie nadal paradować? I np. jak zmienie na normalnego np. citizena, to potem znowu bd mógł zmienić na full knighta? Z góry dzieks za odp ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2009
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Matiseq
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 87+
Skille: 86/85+
Poziom mag.: 7+
|
![]() Gdy kupisz promocję i czary na PACC'u, to gdy stracisz PACC, jednocześnie tracisz te czary, a gdy ponownie wykupisz PACC, promocje i czary będą - nie znikają gdy skończy Ci się PACC.
Gdy masz np. Full Knighta, to gdy się skończy PACC, będziesz miał na sobie taki strój jak nowy char i nie będziesz mógł daćsobie Full Knight'a.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() UP.
Koleś ale masz podpis ahahahahaha Downroaged haahah możesz mi to przetłumaczyć? Btw. jeśli dostaje się info o levelu, to słowo Level jest napisane z dużej litery, pozdro poćwiczaj troszq. A co do topicu: Nie, nie musisz nic robić na nowo, outfit zniknie ci na czas bycia faccem, było wałkowane 298 razy + Vat |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyli jak po okresie bycia faccem, znowu kupie pacc, to czary i outfity mi zostaną?
![]() a tak w nawiasie, jaki questy dla pacca warto zrobić jak się bd go miało? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Richard the Lion-Heart
Profesja: Elite Knight
Gildia: Czarne Kruki
Świat: Menera
Poziom: 84
Skille: 76/72
Poziom mag.: 6
|
![]() Postmana. Nawet jak ci się pacc skończy to nadal będziesz mógł korzystać ze skrzynek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak samo bd z rashid quest? jak mi sie pacc skonczy, to nadal bd mogl z nim handlowac?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Nie jestem pewien, ale chyba tak.
Lecz tylko wtedy gdy będzie w facc miastach ofc. ![]() |