|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
|
![]() Mam pytanko:
Czy ktos z was jest fanem MANGI I ANIME ? JESLI TAK TO JAKA SERIA PODOBA WAM SIE NAJBARDZIEJ????? Ja osobiscie po prostu UBÓSTWIAM 25 odcinkową serię BERSERK, która opowiada o losach Gatsu( Gutsa ), mrocznego knighta, który.............. a zresztą sami zobaczcie POLECAm. Dodam tylko, że akcja dzieje sie w średniowiecznej Europie.........i pojawiaja sie często demony..........a koniec.......was ZASKOCZY.....POLECAM GORĄCo.!!!!!!! Poza tym podobal mi sie tez film : Ninja Scroll ........a wam?? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() O wlasnie Ninja Scroll byl bardzo fajny tez mi sie bardzo podobal
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Oczy wyesponowane?? Mnie w każdym bądz razie oczy od tego nie bolą. Dziwne kontury?? W końcu to ANIME...........według mnie te kontury nie są dziwne tylko inne. No, ale cóż nie każdemu to sie musi podobać. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Nie, nie lubię. UBÓSTWIAM !
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() Anime i mange uwielbiam
![]() No ale najlepsze co oglądałem to: DB, Naruto, Full Metal Alchemist. Jest tego więcej, ale to są te co niedawno oglądałem lub oglądam aktualnie. Apropo jeśli ktoś szuka naprawde dużo Anime zapraszam na www.animesuki.com lub www.suprnova.org wymagany program "Bitorrent" jeśli ktoś nie posiada zapraszam na te stronki. Ostatnio edytowany przez sasuke knight (trimera) - 24-08-2004 o 19:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Rivia ;)
![]() ![]() |
![]() ja lubie.
ale takie bardziej konserwatywne - DB ![]() ![]() bylo jeszcze kiedys takie fajne anime, na hyperze, z taka dziewczyna i malym chlopcem. kurde, nie pamietam, wiem, ze bylo swietne. evangelion. swego czasu zbieralem Kawaii, ale zaprzestalem. oh, my goodess (ne wiem, jak to sie pisze) - tez niezle ![]() @up dzieki za stronki z torrentami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nawet lubie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Uwilbiam MANGE!
Szczególnie oczy i minki :D z anime oglądam tlyko Last exile Edit: z komiksow preferuję gatunek Shojo Manga :D Ostatnio edytowany przez she_devil - 27-12-2004 o 21:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() z filmow pelnometrazowych to the best sa spirited away i mononoke princess
a z tv oczywiscie db ;];]
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Ja ogladam tylko Neon Genesis Evangelion. Najbardziej podoba mi sie pelnometrazowy End Of Evangelion. Ogladal ktos?
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Mi się mangi i anime podobają:
Najbardziej lubie anime-FURI-KURI. Jeśli ktoś wie co to jest to zrozumie mój wybór. Manga naprawde bekowa, mówie wam radze obejrzeć!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() A mi sie podobaja najbardziej komercyjne, smieszne i według wielu was do d*py:
Pokemon Digimon Hamtaro Tak naprawde mam 14 lat. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2004
|
![]() Uwielbiam,kocham,ubustwiam mange i anime
![]() a najbardziej lubie: -Chobits XD -Naruto -Hellsing -One piece -Ragnarok the animation :tongue: -Dragon Ball (manga bo anime nigdy nie widzialem w całości ![]() -Love Hina -Shin Chan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Chrzanów
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() mi się podoba Shin Chan (nie pamiętam dokładnego tytułu), ładnie narysowana jest bajka "Medabots", i jeszcze kiedyś z neta ściągnełem mangę o "nieprzyzwoitej tematycę" jakby powiedział mój belfer informatyk
![]() niechcący oczywiście ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2004
|
![]() Ja bardzo lubię Slayers w każdej postaci - serial, manga, film. Moim numerem jeden jednak jest Soul Hunter. Mioooooodzioooo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps. Z tymi filmami to była ironia, jakby kto niewiedział... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Lidzbark
![]() |
![]() same mangi
![]() Naruto DB Neon Genesis Evangelion Love Hina Hellsing Zapiski Detektywa Kindaichi
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Tutaj
Stan: Niegrający
Imię: Marros
Profesja: Knight
|
![]() A ja lubię mangę i anime i się tego nie wstydzę
![]() Mangi: Dragon Ball, Dr. Slump, Love Hina i inne. Anime nie widziałem zbyt wiele (Spirited Away i 2 ostatnie filmy Dragon Ball)
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Ej, mam pytanko widziałem kiedyś za***istą pełnometrażówke w TV, właśnie chciałbym tytół zdobyć jak ktoś zna, za***istość tego filmu polegała na tym, że normalnie ręce sobie obcinali
![]() |
![]() |
![]() |