|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Szukam dobrego partnera do wyprawy np. na Outlaw Camp-najlepiej żeby był to ktoś z Ab na wyższym levelu niż ja czyli około 20lvl i więcej.Gram na Eterni mam knighta lvl 17 tylko że skille mam cienkie.Najlepiej jakbyśmy szli grupką 2-3 osobową.Piszcie tuaj jeśli jesteście chętni.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2003
![]() |
![]() LoL.. ja gram na eterii i jestem z AB
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() A jakie masz dokładnie skille pfk?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cienkie cienkie...lepiej nie będę mówił bo byście mnie wyśmiali...non stop ginąłem a nie chce mi się znowu ćwiczyć.Więc dlatego chcę iśc grupką kilkuosobową żeby się nawzajem ubezpieczać.Chwilowo na Amazon Camp nabijam lvl i skille więc jak będę już gotowy to tutaj napiszę może ktoś będzie chciał się przejśc na outlaw camp.
![]() |
#5 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() @Pfk
Pamiętasz jeszcze mnie? Może wpadne na jakiś czas na tibie - to pójdę z tobą na OC. Ale BTW nie ma tam nic ciekawego. DLaczego akurat tam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm... no na moim lvlu to raczej tam bo innych ciekawych miejsc nie znam a wiadomo że na PoH-a nie pójdę.
![]() ![]() A co do tego czy Cię pamiętam to ostatnio właśnie sobie przeglądałem kogo mam na VIP i zobaczyłem że ty jesteś i się zastanawiałem czy ty mnie pamiętasz ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niedługo mam 19lvl jeszcze troszeczkę skille poćwiczę i się do ciebie odezwę Dobo.Na Tibii chyba bo jakbym się odezwał na Forum to nie wiadomo kiedy byśmy poszli
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() ja tez chce mam 12 lvl palladyn gram na securzWE~!!! HAIL HAIL!!
------ Edit by Gremlin Gues what? Upomnienie +1 ![]() Moze wkoncu zaczniesz czytac tematy w ktorych sie dopisujesz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Ja sie moge wybrac palek 16 lvl nick Maguspl
|
![]() |
![]() |