|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2009
|
![]() Kiedy chcę włączyć Tibię wyskakuje mi taki oto błąd:
Video surface allocation failed. (Error Code 13) Please choose another video graphics mode. I nie wiem co mam zrobić ![]() Mam nadzieję że mi pomożecie |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2009
Stan: Zbanowany
|
![]() Progamerze,przeciez pisze Ci wyraźnie,abyś zmienił typ grafiki,zmien na inny w ustawieniach tibii,a będzie dobrze.
Niechaj cipsoft będzie z tobą,bywaj wędrowcze. btw posta pisalem po oblewaniu kolegi 18-stki wiec jestem na bani elo |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Fajnie. Tylko jak mam zmienić ustawienia grafiki kiedy nie mogę jej włączyć właśnie przez ten błąd???!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() sproboj zmienic we wlasciwosciach ekranu (prawym na pulpicie)
ustaw kolory na 32 bity (najwyzsza) jesli nie pomoze to pobierz sterowniki do karty graficznej ale naprawde nie jestem pewny czy to cos da Cytuj:
Ukryty tekst:
Ostatnio edytowany przez Lord_Piterek - 24-02-2009 o 10:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dla nieogarów dla których przycisk szukaj, a zarazem FAQ klienta Tibii to czarna magia - prezent
P: Jak zmienić silnik graficzny (opcja engine)? Kliknij prawym przyciskiem myszy na skrót do pliku Tibia. exe na twoim pulpicie. Wybierz właściwości. W polu docelowym masz coś takiego: "E:\Tibia\Tibia. exe" (bez spacji) Dopisz na jej końcu spację, słowo engine, kolejną spację i 0 dla DirectX 5.0, 1 dla DirectX 9.0 lub 2 dla OpenGl (np: "E:\Tibia\Tibia. exe" engine 1).(bez spacji) Engine 0-uruchamia silnik pod DirectX 5. Engine 1-pod DirectX9 Engine 2-pod OpenGl Zapisz te ustawania i spróbuj włączyć klienta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Wielkie dzięki Dhomar, już działa. :-)
|
![]() |
![]() |