|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wojas Knight
Profesja: Paladin
Gildia: Flamess
Świat: Menera
Poziom: 103
Poziom mag.: 7
|
![]() A więc problem jest taki,że wybieram sie na ungreeza.Mam 83 lvl i 6 mlvl.Teraz pytania:z jakiej broni bić?(wiem,że obrażenia i tak będą żałosne ale lepsze to niż wcale(zastanawiam sie między ave a mystic blade)).Jakie hity średnio wali i czy dam rade się wyleczyć(jest szansa wzięcia sioera).I ogólnie jakieś wasze osobiste porady i doświadczenia w walce z tym potworem.I nie piszcie,że bic tak samo jak demca bo ów demca nigdy nie biłem -.-
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Wez siohera to bez dwoch zdan. Wez duzo mp i z exori gran... Nigdy nie byles na demcu musisz wiedziec ze zjedzie na raz do 1000hp jak stanie pyskiem do Ciebie.. Wez troche potkow jak by sioher nie wyrobil dojedz go do okolo 40% jego życia i niech reszte zalatwi druid z icycle/sd. Powodzenia
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesli nie uda Ci sie znalezc Ed, ktory pomoze ci dobic Ung~, jak juz zjedziesz mu polowe zycia, no i oczywiscie bedzie Ciebie leczyl, to mozesz solo isc, ale szansa, ze sie zlozysz jest dosc duza, jesli bedziesz unikal stania na wprost to powinienes dac rade, ale roznie to bywa, wez ave ; )
Nasze serwisy: • PoI - 11/07/09 - 100k • Inq - 18/07/09 - 250k Najszybsze na non-pvp* by Dies Irae Ostatnio edytowany przez AduII - 19-02-2009 o 11:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() bez druta nie radze, wez sobie duuzo many ;p
____________ 21:03 Patrycja: Czy ktos hce cos kupic???? bo muj brat byl na hauncie messeg me tylko polacy |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() a wiec ave,tak?co to ed to mam juz na oku kolege 150 lvl ;]
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: SkO
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xaburoo
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 110
Skille: 8x
|
![]() @up
Jeśli twój kolega zrobił tego questa to najprawdopodobniej już nie będzie mógł wejśc na ungreeza, tak samo próbowałem, poszedłem moim rp z qmplem który miał już zrobiony quest, niestety ale nie mógł wejśc;/
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ungreez ma porównywalną siłę do demona tylko z tego co ja wiem jest wolniejszy, nie stój twarzą do niego bo możesz dużo beamem oberwać, stój na skos, weź se sobą dobrego siohera który będzie cały czas w wale "na bazie na fazie i po linii", weź dużo mp i często używaj exori gran. Kolega może ci pomagać się z nim uporać raz na jakiś czas rzucając sd/3 icicle
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Wszyscy pisza o ED. Tylko, jelsi ktos juz go zabil i wyszedl za drzwi to tam wejdzie. Musisz miec kolege ED z ta sama misja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() kolega 2 up
rozpisales sie ale napisales podstawowe informacje i w dodatku niektore,ktore sa efektem blednego odczytania mojej prozby a mianowicie ja musze rozwalic mu conajmniej polowe zycia.nie ide tam zeby sobie go zsolowac dla sportu wiec sorc/ed nie moze go za mnie rozdupcyc...temat deleted plz chyba ze ktos cos jeszcze dorzuci
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() a tu w trakcie walki z ungreem
![]() ![]() tu juz oboje zabilismy ![]() ![]() a tu outficiki ![]() ![]() zajebiaszczy jestem niema co xD kubus z reszta tez xD
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() gz
![]() <close> |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Dobrze że dałeś radę.
GZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() ja jeszcze chciałem dodać coś do tego, że jest porównywalny z demonem
sądząc po sile hitów, można tak stwierdzić, jednak zauważyłem, że ungreez częściej wali czary więc jednak jest chyba trochę silniejszy od demona, choć combo mają podobne (jest to tylko moje spostrzeżenie) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() up
jakos czasu nie bylo zeby skoczyc po aolca ;] a w niedziele zaliczyłem zgon na yalahar quescie i jakos potem juz po aola nie szedlem a poza tym bylem pewnien ze mi sie uda jednak i tak strasznie sie balem ![]() temat deleted plz no chyba ze sie jeszcze komus przyda ![]()
Orgias Ostatnio edytowany przez wojo1310 - 26-02-2009 o 13:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() Cytuj:
|
|