|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2009
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maro Naki
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 16
Skille: 38/37
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Stworzyłem ten temat ,ponieważ chcę pomóc słabszym graczom na mainlandzie...
![]() wychodzimy na mainland : Proponuje zacząć grę kupując w depo eq : plate legs- 300-400 gp, plate armor- 300-500 gp, soldier helmet- do50 gp, dwarven shield- 100-250 gp i w zależności od profesji: -pall:speary -knight:w zależności od skilla *maczuga(club) -morning star -150-250 gp *miecz(sword) -serpent sword -150-300 gp *topór(axe) -orcish axe -nigdy go nie kupowałem -sorcerrer:wand of vortex: pierwszą dostaniemy za darmo w sklepie dla sorców -druid:snake bite rod: pierwszą dostaniemy za darmo w sklepie dla druidów Inf. dot. miasta Carlin Jeżeli brakuje pieniędzy na te itemy ,proponuje udać się do kanałów lub do jaskini trolli, potrzebny będzie klucz ,który zdobędziemy tu(poniżej screen) ![]() tutaj droga do trolli : ![]() Potem wchodzimy do dziury , kierujemy się w lewo ,otwieramy drzwi kluczem ,wchodzimy do dziury i cieszymy się expem ![]() Warto troche poskillować do 30/30 u knighta i u palla do 30 distance Po zakupie w.w. eq udajemy się na jeden z dwóch obozów amazonek ![]() amazon camp nr 1: ![]() Po drodze możliwe spotkanie z jednym-dwoma poacherami Na expie znajdują się 11 amazonek, 9 valkiri i 1 witch amazon camp nr 2: ![]() Na expie znajdują się 8 amazonek i 5 valkiri Po nabiciu 15 lvl idziemy ze skillami przynajmniej 35/30 u knighta i 35 u palla do zamku koło ab'dendriel A to tak po drodze warto zajść pobawić się z goblinami ![]() Zamek orców , minotaurów itd. od 15 lvl Mnóstwo orców spearmanów , orc warriorów, elfów, minotaurów, dwa orci berserkery , 2 minotaury guardy ![]() wchodzimy do dziury ,potem na północ i wbijamy lvl... uważajcie na orca berserkera , potrafi walnąć sporo hp a często biega w murach zamku! Orca Berserkera ubijamy na wyższym lvl i wyższych skillach 50/50 u knighta i 45 u palla Kolejne expy już jutro ![]() Ostatnio edytowany przez wolfik95 - 13-03-2009 o 10:00. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2009
Lokacja: Olsztyn
Imię: Maro Naki
Poziom: 16
Skille: 38/37
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Chciałbym poprosić admina by przesunął to co napisałem do poradników, bo myślałem że właśnie tam napisałem...
Ostatnio edytowany przez wolfik95 - 12-03-2009 o 14:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() Czemu mam wrażenie, że taki poradnik (a nawet lepszy) już był...
Nie proś admina by nosił w rękach twoje gówno. Chęci to nie wszystko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Świat: Candia
Poziom: 102
Skille: 81/76
Poziom mag.: 7
|
![]() taa... koles zalozyl knighta i odrazu ma kupowac sworda jakiegos do expa jak jeszcze 10/10 skile ma...
jak bys nie wiedzial to jest cos takiego jak skillowanie.. widac ty nie wiesz bo twoj 16knight nawet 40/40 niema.
Wspieram akcję: "Piszemy poprawną polszczyzną." Ostatnio edytowany przez Tibinosss - 12-03-2009 o 15:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
|
![]() |
![]() |