|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 10 2003
Lokacja: Szczecin
![]() ![]() |
![]() Mam już siódmy level.
Na razie, cały czas trenowałem sword fighting. Zostanę więc knight`em. Zamierzam wyjść na mainland jak tylko osiągnę 8 lvl. Czy do tego trzeba się jakoś przygotować? W którym mieście najlepiej stanąć na nagi i dlaczego? Gdybyście mogli, to krótko opiszcie wasze życie w każdym z miast. Z góry dziękuję za pomoc. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Zalezy na jakim jestes swiecie jezeli na secura to ja zyje w carli i czesto wedruje do ab powinienes miec duzo forsy na nowy stuff pierwszy czar ksiegi nie kupuj,
Prosiles o opis no wiec ll[list=1][*]Carlin Cudownie jak na securze wprawdzie drogo ale cudownie czesto gram z ludzmi w szachy[*]Ab jeszcze piekniejsze elfy,elfy scouty,trolle i taniocha!Ludzie mili i niektorzy Npc nauczajo czarow[/list=1] Reszty nie odwiedzalam |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 10 2003
Lokacja: Szczecin
![]() ![]() |
![]() gram na amerze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Z rooka warto wziac 500gp zeby na mainie sie zaopatrzyc w sensowny eq i nie biegać ze studded armorem. Co dokładnie kupić - takie tematy były, poszukaj.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
|
![]() ja na poczatek wyszedlem do ab'dendriel i tam po malym treningu nabilem w jaskini trolli 10 lvl (kup klucz za 50gp), potem przenioslem sie do venore, powazny trening, w miedzyczasie swamp trolle i roty, potem dasz sobie rade
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Zdobadz jakis silnych kumplii
![]() Cytuj:
2.Gosciu nie bedzie specjalnie szedl do Carlin zeby se pograc w szachy Ps. Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Cytuj:
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
||
![]() |
![]() |