|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: a ch*j go wie
![]() |
![]() Sprawa jets taka : Wchodze na Tibia.com, klikam houses itp az przechodze do strony z wpisaniem ceny za domek oraz hasła.Wpisuje cene oraz haslo i klikam submit a po chwili wyskakuje mi komunikat :Error
Your character doesn't live on this world. - co uniemożliwia mi kupienie domu.Świat ktory wybralem jest własciwy , postac rowniez i nie rozumiem w czym jest problem.Prosze o pomoc |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() sproboj byc online i wtedy zalictuj i wyslij, mozliwe ze pomoze. Nigdy jeszcze nie kupowalem chatki ale zobcz, jesli nie to niech ktos ci pomoze z pacciem i ktos kto kupowal domek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Olsztyn/Thais xd
![]() |
![]() a po pierwsze to masz pacca ?? :d
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
|
![]() oftopic:
-Resu elysia?? ![]() -kezman 13 chlopie tak mi sie zdaje ze nalezysz do bandy itiotow ![]() ontopic -jezeli jestes zalogowany i nadal nie mozesz to dziwna sprawa (bo sadze ze nie zrobiles bledu przy wpisywaniu nicku ale patrzac na twoj nick to by byla sztuka ![]() -na tibia.com czesto sie cos dzieje wiec moze wejdz za kilka godzin albo nastepnego dnia to moze pomoc