|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2009
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Morgan le Fay
Profesja: Rookstayer
Świat: Thoria
Poziom: 20
|
![]() Otóż mam knighta na świecie Ab'Dendriel z levelem 9, maną 40, Magic Levelem 0 i chciałam kupić sobie czary "Find Person" i "Light Healing", wszędzie opisane jako czary dla knighta. Niestety, NPC zapytani o te czary odpowiadają: "I'm sorry, but this spell is only for druids and paladins."
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Lokacja: Cieszyn
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Poszedłeś do złej gildi. W prawie wszystkich miastach są gildie dla czarodziejów, druidów, paladynów oraz knightów w których wykupuje się czary dla poszczególnych profesji. W Ab'dendriel nie ma gildii knightow. Musisz zajsc do Carlin. Jak będziesz w depo pójdź w kierunku północnego wyjścia z miasta i przed bramą skrec w prawo, tam stoi NPC Trisha, u której możesz wykupic czary.
Pozdrawiam Link do mapy w carlin http://tibia.pl/strona/mapy-carlin Ostatnio edytowany przez Zbik Druid - 10-05-2009 o 21:16. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
Jeżeli dobrze zrozumiałam: mam iść do carlinu, do NPC knightów, tak? ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Dobra, problem rozwiązany.
![]() I to, że cytuję NPC, to nie znaczy, że go nie rozumiem. ![]() Proszę mnie nie jechać za to, że nie trafiłam, bo w Ab nie mogłam kupić i nie wiedziałam, że muszę iść do Carlin. Po prostu nie znam tak dobrze Mainlandu. ![]() Dziękuję wszystkim, którzy wypowiedzieli się w tym temacie (no może nie wszystkim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Na przyszłość, mniej emotikon - przejrzystszy tekst.
|
![]() |