|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Dość często mi się zdarzało, że podczas grania w tibie "zacinał" mi sie net. Np. byłem z qmplem w Orc Fortress i było naprawdę fajnie( dobry exp i loot )a tu nagle idzie sobie pojedyńczy berserker to ja logiczną koleją rzeczy atakuje i uciekam i właśnie w takim momencie koniec połączenia, gra staje a potworek mnie tłucze, gdy ja tego nie widze... Teraz po updacie miałem podobną sytuację w podziemiach Ghost Landu( expiłem na ghulach )i tak samo-ghul idzie a mi sie zacina. Po jakiś dwóch minutach znów sie do gry loguje i zaczynam grać w tym samym momencie co skończyłem tzn.stoje sobie w podziemiach a ghul idzie do mnie dokładnie z tego miejsca co wcześniej( przed tą zwiechą ). I mam pytanie czy po updacie jak sie lag zrobi to po naciśnięciu exit nic mnie nie może ruszyć tzn. może mnie np. drag ścigać a ja exit i po zalogowaniu sie będę dalej żył???
P.S. A tak przy okazji. Mam dzielony internet i czyto może sprawiać większe lagi ? Nazywam sie Ponizeros ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorry że się tak rozpisałem, z góry dziękuję za odpowiedzi ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh... mi sie wydaje że to moze była jakas wina servera Tibii bo potworek szedl z tego samego miejsca co wczesniej bo chyba przy straceniu połączenia z netem twoja postac automatycznie jest wylogowywana ale potworek nie idzie z tego miejsca co stał wczesniej:/ nie jestem pewien to moje przypuszczenia
![]() ![]() mam nadzieje ze dobrze napisalem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() mi też coś się ostatnio tak zdażało, lecz nie na ghulach tylko na trollach
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
|
![]() Ja se trenilem z kolega... I wszystko bylo OK... Distans mi sedl jak na drozdzach a koles tracil HP
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |