|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cecras
Profesja: Paladin
Gildia: Shadow Team
Świat: Xerena
Poziom: +++
Skille: 10+
Poziom mag.: 0+
![]() |
![]() ![]() bądź jest jakieś tajemnicze miejsce niedostępne dla ciebie a ktoś z czytających cokolwiek o tym miejscu wie bądź tam był to jest to temat dla ciebie ![]() więc piszcie w tym temacie o każym miejscu każdej rzeczy która was ciekawi a sami nie możecie jej sprawdzić NP o ktnight watch tower(KTW) ktoś kto o niej coś wie iech napisze jak sie tam dostać i co w niej jest ![]() możne tutaj poprośić nawet o screen z tego miejsca(chociaż taki temat już jest ,, zamówienia na screeny" w zdjęciach) ale myślę że tu też można ![]() Ostatnio edytowany przez Morius najt - 19-02-2007 o 20:49. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W Ankrachmun
Imię: Messianic Monk
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
Poziom: 45
Skille: 18/24
Poziom mag.: 50
|
![]() Pisze sie KWT a nie KTW...
A sa tam podobno teleporty do wszystkich miast w tibi... Ciekawa sprawa jest ze jest do niej klucz a niema drzwi przez co mozna wywnioskowac ze znajduja sie one w podziemi... Jesli ktos przetrzasnal poi to by pewnie dowiedzial sie dokladnie co jest z KWT. Slyszalem terz ze jest to czesc questu na legendarny winged helmet...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ok sorki mój błąd z tym KTW poprawiam się na KWT xD klucz do KWT jest ponoć głęboko pod Plains of Havoc (POH) w dragon lair na razie mam zbyt mały lvl zeby tam pójść xP ale to narazie tyle co ja o tym wiem ale wontpie ze tam są teleporty do wszystkich miast a czy jest częścią questu na ten helmet co piszesz to by mogło być ciekawe ale szkoda że niewiadomo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() w tym temacie nie do końca chodzi o listę miejsc założyłem ten temat po to aby ktoś kto zna jakieś miejsce i to miejsce będzie dla mnie osiągalne to niech tu napisze i ja się postaram rozwiązać tę zagadkę
![]() ![]() ![]() Narazie znne nam jest 70% powierzchni(całej) poh'u a więc można przypuszczać że wejsście dzwignia czy cokolwiek znajduje się w pozostałych 30 % ![]() Ostatnio edytowany przez Morius najt - 20-02-2007 o 09:55. Powód: mało info było :D |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() Do KWT można wejść po zrobieniu dream chalenge quest. Są tam teleport do wszystkich miast w tibie razem z mintwalin
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() to spoko ale ja myślę że w KWT nie tylko chodzi o te teleporty do miast bo przecież po co by był teleport do mintlwain ja myślę że chodzi o jakis bardzo cenn quest
![]()
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() Cytuj:
![]() Morius najt, 70% PoHu nieodkryte? Cenny quest? Winged helmet pod pustynia? (odnośnie innego tematu). Skąd Tyś się urwał? Jeśli usiłujesz się zabrać za rpgowanie, to zakładnie bezsensownych tematów i pisanie bezsensownych postów nie jest do tego najlepszą drogą... Edit: w Tower of KnightWatch nie ma i nigdy nie było nic innego oprócz teleportów. Poziom 1: Thais, Carlin, Komnata Snów Poziom 2: Ab'dendriel, Kazoordon, Fibula Poziom 3: Ankrahmun, Darashia, Mintwalin Ostatnio edytowany przez Elevarm - 20-02-2007 o 12:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"Nieodkryty" PoH został już odkryty, jest to Pits of Inferno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jeżeli możesz to zdradź co takiego jest w Desert quescie II
![]() plx odpisz
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Knightwatch tower juz jest dostepne, trzeba tylko questa, a i zeby tam wejsc potrzebny jest pacc (bo bylby pacc area dla facc) i trzeba miec Orichalcum Pearl.
Aha, jeszcze: PoH, mimo ze jest juz PoI nie jest caly odkryty. @Up Banshee, zerki i inne gowna w pokojach na desercie to jest wszystko desert quest, tylko ze dzisiaj robi sie finalna czesc (tylko), dawniej sie zdobywalo itemki potrzebne do wykonania tego. Ostatnio edytowany przez Cashtan - 20-02-2007 o 13:59. Powód: Lubie edytowac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszystko co mogę powiedzieć o Desert Quest II/Jakundaf Quest (to tylko robocze nazwy) jest w tym temacie: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=66101&page=1
A czy cały PoH nie jest jeszcze odkryty? Poza "Excalibug Roomem" i sekretem Dark Cathedral nie widzę tam nic godnego uwagi dla secret seekerów... @up - chyba nie jesteś w temacie troszkę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
|
![]() @Elv~
pozostaje to moejsce z PODOBNO exalibugiem wiec jesli to jakis quest (a calkiem mozliwe) to pozostaje sprawa dojscia tam komnata jets dosteppna po skonczeniu POI questu jak zrobi ekipa w ktorej jestem to wrzuce ss ale jest gdzies na tibia.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Dobra skończmy z tym tematem chyba że bedziecie chcieli kontynuować go ![]() Zajmijmy sie czymś innym a mianowicie Banuta kiedy tam byłem to w ostatniej komnacie tam gdzie posąg węża zauważyłem dżrzwi i była to bramka lvl'owa od 999 lvl ![]()
jeśli nie ma się tego co się lubi, to lubi się to co się ma Ostatnio edytowany przez Morius najt - 20-02-2007 o 15:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() co sądzicie o dragon scale legs? Ja myślę że jest to przedmiot możliwy do zdobycia bynajmniej widziałem pare screenow na tibia.pl w których byly owe legi więc postaram się odszukas sreena i wkleic piszcie możliwie jak najwięcej o tych legach
![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W Ankrachmun
Imię: Messianic Monk
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
Poziom: 45
Skille: 18/24
Poziom mag.: 50
|
![]() Hmm o excalibugu wie cos niemal kazdy npc w tibi dla ulatwienia powiem ze jest 1 w venore ktory wie cos wiecej... niepamietam dokladnie co on muwi ale jest to o tym ze zakopali go dawno temu podczas wojny zeby niewpadl w rece wroga a miejscem zakopania jest wlasnie POH a i kiedys w wyniku pewnego buga w grze excalibug zrespil sie w w martwym ciele ale cipy go zabraly znalazcy... Z tego co slyszalem mial on staty 80/60...
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
|
![]() bo jest zakopany na poh
po zrobieniu poi questu mozna zobaczyc pomieszczenie w ktorym lezy zwykly sword na nim kamien (chyba) otoczony pulapkami (deathcostam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() o excalibugu nigdy nie słyszałem więc byłbym wdzięczny jezeli ktoś napisze o nim duuuuużo
![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 | |||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jak kogos interesuje pelen vocation quest, to niech sobie to przeczyta: http://forum.tibia.org.pl/showpost.p...7&postcount=73 Najsilniejsze, co mozemy spotkac, to zerk. Ostatnio edytowany przez Rootkit - 21-02-2007 o 01:40. |
|||
![]() |
![]() |
#20 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Osobiście chętnie ustawił bym by każdy gracz musiał użyć czegoś w swojej komnacie by móc brać udział w vocationie...
Choćby użyć tabliczki-wtedy pojawiała by się informacja i można by było przejść przez specjalną bramkę koło tej lvlowej... PS. Wiem że zaraz mnie zwyzywacie...
![]() |