|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Pionki
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Świat: Pacera
|
![]() Mam najta skille 53/53, i skilluje na rotach, ale powoli sie zniechęcam, bo nawet jeżeli pisze "no kill" to i tak jakiś noobek mi kasuje mi monsterka. Planowałem przy skillach 60/60 wbić sie na slime, ale już nie wytrzymuje na rotach. Więc oto moje pytanie:
Czy z tymi skillami co up (53/53) z eq: warrior helmet, knight set, dragon shield i platinum amulet dam rade wytrzymać na slime chociaż 1h, bez straty pota? Oczywiście wędka i robaczki + dostęp do wody Proszę o rady doświadczonych graczy, z góry dzieki ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Jasne, że dasz radę, wystarczy tylko, że dobrze się ustawisz i nie będziesz trenował na bocie. Oczywiście hity nie będą małe, ale Tobie wystarczy godzinka, więc powinieneś się utrzymać na exurach ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Frequenter
|
![]() Dasz radę, tylko musisz zmieniać slima co jakąś godzinę. Ewentualnie weź jakieś poty.
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
![]() |
![]() |