![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2008
|
![]() Witam
Szukam jakiejs aktywnej gry vallheru z resetami co 10-15-30 minut oraz/albo bronmi/zbrojami nie niszczącymi się. Szukalem troche ale nic nie znalazlem. Znudzilo mi sie to czekanie na energie i wolałbym to przyspieszyc. Jeżeli ktos z was zna ten typ,to prosze o odpowiedz. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Czy ty potrafisz czytac? Vallheru znam mnostwo,ale z warunkami podanymi powyzej zadnych. A ten co ty podales to nie dosc ze reset co 2 godziny,to bronie sie psuja. Jak nie przeczytales poprawnie posta,nie udzielaj odpowiedzi. Czekam na dalsze odpowiedzi,jeśli mozna prosic |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ruzam
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 142
![]() |
![]() Nie znajdziesz poniewaz:
Projekt Vallheru umarl rok temu~ (powod: Thindil, glowny admin tego przestal sie tym zajmowac) Nawet najstarsza wersja Vallheru posiadala w silniku niszczace sie zbroje i wydaje mi sie ze hosterzy takich kopii nawet nie potrafia tego zmienic: D. Polecam sprobowac jeszcze gre pod adresem: i-rpg.net. Nie gralem tam i nie wiem czy jest tam niszczacy sie eq. Resety napewno co 2 - 3h poniewaz jest to gra oficjalna swego rodzaju. Jezeli chcesz zagrac w kompletny szkielet tej gry w ktorej napewno nie ma czegos takiego jak niszczace sie eq xP polecam poszukac w google wpisujac hasla: Exofusion 2v i Gamers Fusion v2 / v2.5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobrze dzieki
![]() Temat do zamkniecia,a jesli ktos chce cos dorzucic,na PW proszę ![]() |
![]() |
![]() |