|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam wszystkich serdecznie. W Tibię gram już od paru lat ale po raz pierwszy spotykam się z takim hmm błędem, ok do rzeczy. Na swoim koncie mam dwie postacie X i Y. Dzisiaj "popykałem" sobie troszke postacią X i zachciało mi się troszkę pograć postacią Y, kiedy skończyłem grać wylogowałem się jak Bozia przykazała. po upłynięciu 1-2h chciałem znowu pograć postacią X i wyskakuje mi komunikat ze na raz z konta można korzystać tylko jedną postacią. Mało mi oczy nie wyszły. Odwiedziłem stronkę tibia.com, wpisuje sobie nazwe postaci X i mym oczom ukazuje się to że postać Y jest zalogowana.... Loguje się wtedy na postać Y i stoi cały czas spokojnie w tym samym miejscu w którym ówcześnie się ówcześnie wylogowałem więc możliwość hacka raczej odrzucam. Co może być powodem tego czegoś ? Chciałbym dodać że postać Y jest już od paru ładnych godzin zalogowana...
Za pomoc z góry dziękuje ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
|
![]() Częsty bug. Po server save powinno być w porządku.
19:56 You see Jogurt Naturalny (Level 10). He is a knight. 19:56 You see Czlowiek Drewno (Level 9). He is a knight. |
![]() |
![]() |