|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2009
|
![]() Witam. Odrazu mówie, nie wiedziałem gdzie napisac ten temat, wiec pisze tutaj.
Trzy dni temu zakupiłem Tibiacam smsem, ok all doszlo itp. wbijam na stronke sciagam wersje 'pro' instaluje i wyskakuje mi, zebym wpisał keya, kopiuje hardware~ wklejam na stronke i generuje keya, ale stronka mi sie nie otwierała, czekałem z 20min, w koncu zaczałem probowac jeszcze kilkanascie razy, az stronka 'zaskoczyła' i wyskoczylo mi You have already requested a key recently. You must contact customer support for a new key. I teraz nie wiem co zrobic, bo wysłałem im emaila na adres '[email protected]', ale mi nie odpowiadaja, gdy chce wbic na ich forum, przekierowuje mnie na tibia.looki.de Miał ktos kiedys taki problem, albo wie ile trzeba czekac, az szanowny support odpisze?;d Pzdr600 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Amor Patriae Nostra Lex
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
|
![]() Wniosek już został wysłany.
A napisałeś w języku angielskim? Wyjaśniłeś problem? Poczekaj jeszcze kilka dni na odpowiedź. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() @Ok, dzieki Panowie, ale zdziwiło mnie, ze trzeba czekać pare tygodni Oo, no coz...;d
@Up Jak wchodzisz w masz 2 opcje kupna, pierwsza z nich to przelewem czy cos takiego, a druga 'daopay' to funkcja z smsem czy tam dzwonieniem xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Psiak of guardia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Convidents
Poziom: 300
Skille: 102/98
|
![]() Proponuje żebyś do nich napisał z proźbą o wyrobienie nowego Keya, bo na generowanie nowego trzeba czekać 30 dni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Napisałem własnie emaila z 3-4 dni temu ;d i zero odpowiedzi, podałem tam hardware~ i nazwe acc.
Mam nadzieje, ze nie bedzie jak w przypadku nielegalnego oprogramowania kiedy to wyslałem emaila i 3x automat mi odpisał ciagle to samo ;d @Down thx ![]() Ostatnio edytowany przez Ridlez - 02-06-2009 o 22:37. Powód: stylistyka XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Wie ktos, jaka tresc musi posiadac ten email, zeby szanowny support odpisał?
Drugi tydzien czekam i nie raczyli odpowiedziec. |
![]() |
![]() |