| 
 | |||||||
| Notki | 
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  28-05-2009, 23:34 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 09 2008 Lokacja: Polska Wiek: 33 Posty: 86 Stan: Niegrający Imię: Hero De'Pall Profesja: Paladin Świat: Harmonia Poziom: 57 Skille: 79/60 Poziom mag.: 15   |  Pomocy sry ze pytam, ale nie wiecie moze skad mozna sciagnac najnowszy arsenal fake'owy (tzn. z aktualnymi outfitami, wygladami podloza itp.)? z gory dzieki za pomoc  
				__________________ Notka | 
|   |   | 
|  | 
|  29-05-2009, 00:00 | #2 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 20 04 2009 Posty: 132 Stan: Początkujący Profesja: Druid Świat: Valoria |   Nie, nie wiem. Możesz sam sobie zrobić taki arsenał, a tak swoją drogą to moglibyście nie zakładać nowych tematów z podobnymi zapytaniami i używać do takich spraw przyklejonych (Pomoc dla nowych fake'owców aż prosi żeby się tam odezwać) ? | 
|   |   | 
|  29-05-2009, 08:08 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 11 2007 Lokacja: Marienburg Wpisy bloga: 38 Posty: 888 Stan: Na Emeryturze Imię: Michael de Löwe Profesja: Elite Knight Gildia: Die Kreuzritter Świat: Deutschordensst Poziom: Gut Skille: SehrGut |   Ja mam jakiś względnie (ostatnia aktualizacja w styczniu) nowy arsenał... Napisz jak chcesz to go po szkole wrzucę na 4shared.com i dam ci link na PW... | 
|   |   |