|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Czy moze mi ktos powiedziec jak silno truje Mumia? bo mam ochote troche je potepic ale niewiem po ile truja.
Name: Woliwera World: Calmera City: Carlin Vocation: Sorcerer Lvl: 25 (i wciąż rośnie) Mlvl: 34 (także rośnie) Best Hits: Weapon: Fire Sword- 49 Spell: Heavy Magic Missile- Explosion- 128 Sudden Death- Energy Wave- |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Nie jestem pewien, ale wydaje mi sie, że chyba po jednym hitpoincie. Sam nigdy na mumie nie chodziłem, ale koledzy mi mówili. Nie opłaca sie nawet many na exana pox marnować.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Zatruwa raczej słabo 1-2 ...
Ale dodatkowo paraliżuje + dosyć mocno wali ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
![]() Jak masz slaby lvl to lepiej nie ryzykuj na mumie, bo mozesz deadnac, chyba, ze lvl spox to co innego
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam 15lvl (maly) i mialem zamiar zdiac ja z GFB albo FB i HMMing
![]()
Name: Woliwera World: Calmera City: Carlin Vocation: Sorcerer Lvl: 25 (i wciąż rośnie) Mlvl: 34 (także rośnie) Best Hits: Weapon: Fire Sword- 49 Spell: Heavy Magic Missile- Explosion- 128 Sudden Death- Energy Wave- |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
![]() Moze ci sprzedac hita po 100 jak dobrze wejdzie.A mumia zatruwa od 5 w dol.Na twoim lvl i sprzecie raczej nie idz na mumie bo mozesz latwo pasc.Czyli odpusc sobie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok, thx, wiec narazie sobie odpuszcze
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>
Stan: Na Emeryturze
|
![]() hmm , jak ja blokowalem 3 mumie
mialem 27 lev skille 55/52 eq to jakis noble , warrior helm itp to razem zabraly mi ok 100hp + paraliz + poison od 3 w dol takze poison jest slaby ale na tym lev i tak nie warto ryzykowac
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Po pierwsze mumia zatruwa po dwa tak jak i poison spider mozesz sie pobawic ale sie obawiam jednego ze cie zabije masz za slaby lvl zeby isc na mumie wiec najpierw podwyz se lvl i skile a potem ic na mumie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() mumia zabiera po 2 i rzuca klątwe spowalniającą a więc ze słabym ekwipunkiem nie polecam isc bo moze sie skonczyc dedem a trudno uciec
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Jeśli musisz sie z mumią spróbować to wes z sobą kilka manasów i z magic shieldem je wal
![]() |