|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2009
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Askara
|
![]() Yyy... mam problem. Ostatnio mój char został zhackowany, ale zdołałem od kumpli dostać 8k i Dragon Shielda. Nie chce kupować kasy na allegro, więc postanowiłem założyć nową postać, gdyż trochę gra sorcererem mnie znudziła. Bedzie to palek. I otóż teraz mam takie pytanie. Gdy wbije 9 lvl bede mial skille ok.30/20. Ile kamyków kupie za 8k, który skill na nich wbije i ile zajmie to czasu ( skillowanie ). Z góry thx!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2009
Imię: Damian Zajec
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 71
Skille: 75/73
Poziom mag.: 6
|
![]() zacznijmy od tego że za 8k kupisz 400 kamykow i zdołasz na tym wbić na moje oko z 55 dista pozdro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aaaa... ile bym musial miec zeby wbic 60? Bo ze skill calculator wyszlo mi ze bede musial skillowac 21h 20min, czyli przy moim czasie jaki moge spedzic przed kompem to jakies 4-5dni. Bo moge ew. Sprzedac Dragon Shielda. Przed chwila dostalem jeszcze spirit cloak i WoD czyli to bedzie jakies 6-7k.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2007
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Imię: Elessen
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Poziom: 58
Skille: 78/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja bym kupił za 1k jakieś eq na początek plate set i za reszte small stonów. za 10k będziesz miał 500 stonów. 100stonów=2k. I z 500 stonami powinny wejść skille 60
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() EQ mam. Mam już na tym sorc'u Belted Cape, Plate Legs, Steel Helmet i Dwarfen Shield.Drago shielda sprzedam czyli bede mial 12k - 600ss. Bede skillowal az mi sie kamyczki skonczą, czyli 60 distance powinno wejść. Thx za pomoc. Temat mozna zamknąć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A ja za to 1k kupiłbym 100 spearów i wbił 50 distance, na dwarfach i minosach, a potem, za 7k kupiłbym około 350 kamyków i wbił 60 distance fighting.
Pozdrawiam. BaxCrow.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |