|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witajcie!
Niedługo mam zamiar się wybrać na Hero i mam trochę pytań. 1 Na dole wstawię zdjęcie, a teraz pytania do tego zdjęcia: - jeżeli ustawię się (jako bloker) na miejscu Xavierra (ze screena) to czy Hero po zrespieniu się sam do mnie podejdzie? - ile Hero może się najwięcej tam zrespić (miejsce ze zdjęcia) ? ![]() 2. Teraz inny spawn Hero: - ile Hero może się najwięcej zrespić na tym spawnie? - jeżeli stanę kratkę wyżej niż stoi Xavierr (znowu on ^^) to gdy Hero się zrespi sam do mnie podejdzie? ![]() I ostatnie pytanie, z jakim level i skillami najlepiej blokować Hero? Przepraszam, że wyciąłem zdjęcia z czyjegoś filmiku, mam nadzieję, że mi wybaczą ![]() Dzięki z góry za wszystkie odpowiedzi! Pozdrowienia!
Najlepsze eq jakie mialem: golden armor (na Titanii i Galanie) crown legs (na Titanii i Galanie) bohy (na Titanii i Galanie) demon shield (na Titanii) crusader helmet (na Titanii i Galanie) giant sword (na Titanii) bright sword (na Titanii i Galanie) 220k (na Galanie) i 200k (na Titanii) Wszystko oddałem. Obecnie gram na Iridzie! Nie gram juz na Iridzie tylko Nebuli ![]() /\ Rotfl, ten podpis ustawilem jakies 2 lata temu gdy bylem jeszcze newbem ; << |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2004
|
![]() Oba screeny są z tego samego spawna i w obu przypadkach hero sam podzejdzie, jednak o wiele lepiej bić herosa stojąc w miejscu z drugiego screena. (Na dole, w tej dziurze są 2 huntery które są bardzo pomocne na tym spawnie)
A zrespić może sie max 1 hero i monk (na full spawnie są bodajże 3 monki). |
![]() |