|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 02 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Witam!
W tym temacie rodzinka Del Toro z Obsidii będzie zamieszczać screeny z swojego tibijskiego życia. Z góry uprzedzam, że żaden z nas, ani założyciel, ani członkowie nie mieli pojęcia o istniejącej już wcześniej rodzinie o tej samej nazwie na Isarze. Zacznę moimi skromnymi awansami. 8 lvl. ![]() Jako profesję wybrałem paladyna i od razu po wyjściu na main zabrałem się za expienie. 9 lvl. ![]() 10 lvl. ![]() 11 lvl. ![]() 12 lvl. (świeżo wbity ![]() ![]() Tutaj kilka innych awansów, najpierw dist, wiem że nie najlepszy ale nie mam innych charów na tym świecie, a co się z tym wiąże, nie mam zbyt dużo pieniędzy. 40 dist. ![]() 1 mlvl. ![]() 2 mlvl. ![]() Narazie tyle, mam nadzieję, że w najbliższym czasie reszta rodzinki wrzuci jakieś screeny. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie mieli pojecia,dobry kit : D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 02 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
Nie interesują mnie nowinki z innych światów, szczerze mówiąc wali mnie czy na iridii pokonano ferumbrasa, czy na valorii jest wojna. Tak samo wisi mi czy na innym świecie żyje sobie rodzinka Del Toro. Obchodzi mnie jedynie serwer na którym gram a na tym tej rodzinki nie ma ![]() |
|
![]() |
![]() |