![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2004
Stan: Tutor
Imię: --------------
Profesja: Druid
Gildia: -------------
Świat: Saphira
|
![]() jak sie robi runy druidem, na jakim lvl i mlvl, i jeszcze jakie mozna ??i czy to losowo sie robia runy czy ciagle takie same??
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() No wiec byly juz chyba takie teamty ale ci powiem. Wiec gdy wyjdziesz na mainia qpujesz czar Swiatlo ( light ) robisz tak zeby ci mlvl skoczyl np na 3 idziesz do skelpu magicznego kupujesz heavy magic missle (1 czar runiczny chyba) kupujesz blank runes. Zdejmujesz bron(wsadzasz do bp np) w miejsce broni wsadzasz pustego blanka mowisz slowa magiczne do czaru Heavy Magic Missle i sie robi runka. Im wyzszy mlvl i im wiecej many posiadasz (zdobywasz co lvl) mozesz tym lepsze czary robic (MUSZA BYC "RUNICZNE") to tyle...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() a spis czarow i run jakie mozesz robic druidem masz tu :http://www.tibia.pl/czary.php?prof=1&typ=3&s=5
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Thais ;-)
Imię: Warrior Futurity
Profesja: Elite Knight
Świat: Aurea
Poziom: 165
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Nabijasz sobie 3mlvl tak żeby sobie kupic pierwszy przydatny czar runiczny czyli HMM wydasz na niego 600gp jak juz kupisz ten czar to idziesz kupić blank rune (czyli taki kamyczek) wkladasz go do ręki i wypowiadasz zaklęcie w (przypadku HMM to Adori Gran) aby czar zadziałał musisz mieć odpowiednią ilośc many (w przypadku HMM jest to 70) i tak robisz z każdym czarem runicznym
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() [quote=Afinor]qpujesz czar Swiatlo ( light ) robisz tak zeby ci mlvl skoczyl np na 3 idziesz do skelpu magicznego kupujesz heavy magic missle (1 czar runiczny chyba) QUOTE]
nie np tylko minimum. mozna zrobic nawet i 10 mlev samym swiatlem, ale od 3 mleva jest dostepny hmm czyli heavy magic missile. na wiekszosci serwow kosztuje 800-1k tzn bp juz zrobionych run obwawiam sie ze to 3 czar runiczny dostepny. wczesniej jest light maic missile i poison field.
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() a ja nie moge robić runy :/
wsadzam se w ręke blanka i mówie adori gran i mi wyskakuje że musze sie najpierw nauczyć tego zaklęcia :/ Czy to tak ma być? Czy jest różnica w którą ręke włoże blanka? Czy musze koniecznie stać pod depo? Czy musze miec hmm w drugiej rece? ![]() ![]() ![]() jakby co to pisze na gg 3650224 bo nie wiem kiedy odczytam odpowiedz na forku ale raczej niepredko a potrzebuje wiedziec jak sie robi runy Ostatnio edytowany przez Tubeji - 24-12-2004 o 10:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Wszystko masz napisane tutaj: http://www.tibia.pl/mag_tutorial.php
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
hahahahhahah thx gostek bo usmialem sie i to równo. A tak naprawde to musisz stac koniecznie kolo wody, byc pijanym, miec w ręku browca lub wino i rune. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() O boze.. jaki temat... czemu on jeszcze nei zostal zamkniety?
A teraz do was NEWBIE: poradnik jak robi sie runy mlvl i wszystko inne co dotyczny magii znajdziecie na www.tibia.pl na glownej stronie w ktoryms z lewych MENU
![]() |