|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2008
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() http://www.speedy share.com/664370646.html
http://uploadhyper.com/file/3426/LosteasDown.cam.html Niema to jak zgrana ekipa ![]()
Gdyby miało nie być jutra, kupiłbym 45-tkę Naładował magazynek i zajebał komuś portfel Zgarnął cały hajs, jaki miał na koncie I wyjechał nową Carrerą z salonu Porsche Kupił dwa bilety na Majorkę albo do Meksyku Ale wcześniej bym odjebał kilku typów I patrząc jak pociski rozrywają im aorty Uśmiechnął się i któremuś napluł w mordę Ostatnio edytowany przez 19MaLy08 - 27-05-2009 o 12:15. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2008
|
![]() Wiecie co wam powiem ;p? Picki (ta, kilofy, bo łom to byłby komplement) z was... Ale z was "pro elo super mega hiper skilled gracze" -ironia dobra rzecz. Nudzi wam sie normalna gra, wypatrujecie we fragowaniu mega orgazmów? JESTEŚCIE BEZNADZIEJNI
Jak juz pisałem - zapraszam na pvp(-enforced) - najlepiej na amere, ewentualnie inferne, podajcie nicki na pw a ja powklejam kilka fotek na forum z fragow na noobach ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() #up
A czemu piszesz w 2 roznych tematach, o roznej tematyce te same posty? ![]()
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Barbar Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Loyal Rookstayers
Świat: Azura
Poziom: 69