|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() A więc tak... bawiłem sie w robienie filmoków ale używając CamStudio i mam kilka takich filmików, chciał bym je połączyć w jeden krótki a nie kilka długich, bo raczej w takiej postaci w której są to raczej na żaden server nie wstawie żeby sie pochwalić co skombinowałem (11 filmików każdy 150-200 mb)
jeśli znacie jakieś programy do obróbki filmów pod win98 to był bym wdzięczny za nazwę lub link... z góry thx |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Poszukaj programu SMACKER, pozwala on skompilować pliki graficzne do pliku wykonywalnego dla systemu (******). Zmniejsza również wielkość tego filmiku wieeelokrotnie. Jeśli chodzi o programy do obróbki poszukaj na www.komputerswiat.pl a napewno znajdziesz.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() To ja mam nieco odmienne pytanie, jednak dotyczące tematu: Gdzie mogę zdobyć dobry program, który nagrywa film z tego co dzieje się na ekranie. Ściągnałem już dwa i jeden nagrywał tylko wtedy, gdy poleciłem mu nagrywać max. co 1 FPS (żałosne), a drugi nagrywał 10 FPS (moje ustawienia 1024x768x32, Windows Server 2003 ustawiony tak żeby dobrze chodził z grami (w sumie to teraz chodzi jak XP, tyle że lepiej bo jest pozbawiony durnowatych błędów, jak np. chwilowe zacinanie się systemu gdy jest włączony klient tibii i otwieramy np. I-Explorera)).
To jeszcze dało się wytrzymać, ale chciałem zrobić filmik pt. "Deathmatchowe lo.le". Odpaliłem Quake 1 z patchem D3D (obsługa Direct 3D, na ustawieniach 1024x768x32), a FPSy spadły.. chyba poniżej jednego. To wina złej konfiguracji czy zrąbanych programów? (jeden z nich to CamStudio, drugi, ten co nagrywał przy max 1 FPS, nie pamiętam).
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Spróbuj programu "HyperCAM". Bardzo czytelny i miły dla oka interfejs, dużo funkcji, program w całości po polsku. Polecam.