|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Imię: Draxo Tigerheart
Profesja: Elite Knight
Gildia: Criminal Division
Świat: Aurea
Poziom: 100
Skille: 90/90+
Poziom mag.: 7+
|
![]() Po dłuższej przerwie wróciłem do Tibii napewno kilka osób mnie pamięta z Isary, Furory i Nebuli. No to zaczynamy...dużo trenie i postanowiłem umieścić tutaj kilka ssów z mojego życia...narazie tylko kilka ponieważ trenie do 85/85 wtedy pierw będę expił i umieszczał kolejne porcje ss. Ofc questy, hunty, looty etc.
Na początek jak kolo mi uciekał ![]() Tutaj mamy noob pk team 82ek Waleczny ksiadz, 44sorc Disciplles i 37sorc Akamec Treak skillowałem sobie na monku na trollach z kolegą i wpadli PA robić. 3 fe i sd combo na 35 lvlu no poprostu "żal" mi takich jeszcze że to znajomi mojego kumpla z rl... ![]() ![]() Tutaj pierwszy Quest wykonany desert quest 20lvl+ wiem żal że tylko ten ale narazie nie miałem czasu innych robić ale jak tylko skończę skille zakupie pacca i zrobię all questy ^^ ![]() Teraz 5mlvl ![]() ![]() Teraz kilka adv w skillach wiem że suxxx ale to początek mojej przygody 70axe ![]() 70 shield ![]() 75 axe ![]() 75 shield ![]() 80 axe ![]() 80 shield ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() sski fajne mile dla oka
![]() dobrze ze nie padles od tych pkerow ![]() wrzuc wiecej na pewno zobacze ![]() pozdro
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nowe ssy bo widze ze nikt nie komentuje teraz kilka adv w lvl
30lvl ![]() 31lvl ![]() 32lvl ![]() 33lvl ![]() 34lvl ![]() 35lvl ![]() 36lvl ![]() 37lvl ![]() 38lvl ![]() 39lvl ![]() 40lvl ![]() 6mlvl ![]() 85axe ![]() 85shield ![]()
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 07 2007
|
![]() Gratki wypas masz skile oby tak dalej Dawaj z lvl ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak kupisz pacca to wklej takiego szpanerskiego ss'a jak jesteś EK
![]() W porządku zdjątka ![]() pOzdrO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Mythera
Poziom: wys
Skille: duze
![]() |
![]() Niezle niezle ale dawaj ss z huntow ,questow i zabawy ;] a nie tylko adv
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() hyhy PGTrain
![]() Zabawa z Szatanem hrhr ;] ![]() Wreście Promo EK ![]() SD test Furona ![]() My sexi house ![]() Groundshaker ![]() ![]() ![]() Exori ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() sski wyrabiste
![]() po raz kolejny komentuje ten topic no ale w koncu jest za co ![]() gz pacca gz promo a o domku juz nie wspomne raz ze wielki a 2 ze CUD ![]() gz eq i skilli i mlvla na 40 lvlu. GZ!
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
Lokacja: Pila
Imię: Pymyn of isara
Gildia: Satanic slaughter
Świat: Isara
Poziom: 150
Poziom mag.: 8
|
![]() Ostro dajesz gratz ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Ssy spoko
![]() Widze, że masz viste. Mój kumpel ma ostre problemy z nią i nie moze grać bo mu jakis bląd wyskakuje i lipa... tak wlasnie padl xD gz skilli i mlvl. Prowadzisz jeszcze ten temat? |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nowa porcja ssów nowe adv
![]() 41 lvl ![]() 42lvl ![]() 43lvl ![]() 44lvl ![]() 45lvl ![]() 46lvl ![]() 47lvl ![]() 48lvl ![]() 49lvl ![]() 50lvl ![]() Komentujcie bo widzę że coś wam słabo to idzie...
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2007
Lokacja: Plock
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bakuseq
Gildia: Momento Mori
Świat: Calmera
Poziom: 105
Skille: 87/61
Poziom mag.: 20
|
![]() Gratz ! Nice skille jak na taki lvl ;p
@up to nie vista ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak Morrir Dram prowadzę ten temat ale nikt go prawie ie komentuje żal...
daje kilka ss więcej Botter pada... zabijał mi potworki ba jak nie odpisywał musieliśmy się nim zaopiekować ![]() W trakcie robienia banshee questa mała niespodzianka ![]() Exori PVP słabe... ![]() I sexi addon hrhrhr jeszcze mi do spikeow only dragon claw brakuje wlaśnie chajs zbieram ![]() Teraz kilka ss z Warlocków na Banshee queście było fajnie średnio 1 uh lecial na 1 wrl nie wiem jaki cały loot był ja zdarzyłem zgarnać red tome,3 assasin stars oraz 2x skull staffy ![]() ![]() ![]() Teraz kilka questów Eleonore Quest ![]() Postman Quest ![]() Draconia Quest 25+ ![]() DTD Quest 35+ ![]() Devil Helmet Quest 30+ ![]() Paradox Tower 30+ ![]() Griffin Shield Quest 30+ ![]() Orc Fortress Quest 40+ ![]() Black Knight Quest 50+ ![]() Deep Fibula Quest 50+ ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Last porcja ssów na jakijś czas. 3 tygi teraz trenie do 90/90 może za jakijś czas z questów cos umieszcze. Ok macie kilak adv w lvl
51lvl ![]() 52lvl ![]() 53lvl ![]() 54lvl ![]() 55lvl ![]() 56lvl ![]() 57lvl ![]() 58lvl ![]() 59lvl ![]() 60lvl ![]() narazie starczy expienia teraz training mode do 90/90 i questy msuze obleciec fire axe necro banshee i crystal wand potem dalej exp ^^ pozdro i komentujcie bo przestane umieszczać ssy...
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czemu nikt nie komentuje? Odświeżam temat...
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Wg mnie ssy nudne, raz questy, raz advance, nic fajnego... nie dziw sie ze nikt nie komentuje jak temat spadl na 5-6 strone... no nic nie krytykuje gz chara skille dobre
![]() HAIL DRACONIS! |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() ssy nienajgorsze chociaz widzialem lepsze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() mówcie co chcecie mi sie i tak podoba ten temat gz wszystkiego, to nic ze na wrl nic sie nie udalo podwalic cenniejszego ale 2 skull staffy to juz co s
![]() pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tutaj 4 nowe questy
Dwarven Hell 32+ ![]() Naginata Quest 40+ ![]() Mad Mage Room Quest 40+ ![]() Bright Sword Quest 45+ ![]()