|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zbieram Ekipę do gildi mamy juz 15+ osób i czekamy na wiecej aktualnie jest z nas zgrana ekipa, codziennie na ventrilo 4-5 osób jak na początek to z*******ie aby dołączyć do gildi nie trzeba mieć pacca ani duzego lvl poprostu jedyna rzecz to Ventrillo 2.1.4
WAŻNE: Aby przystąpić do gildi musisz spełniać niżej wymienione wymagania 1. Ventrillo 2.1.4 (niekoniecznie mikrofon, bedziesz tylko słuchał gorzej dla ciebie gdy np. będą cie bili) 2. Minimum 2 lata gry (oczywiście tego nie sprawdze ale z czasem to wyjdzie) Prosiłbym ludzi po mutacji głosu xD jedynie tak mogę rozróżnić wiek Oczywiście na początek dostaniesz/dostaniecie pieniądze/eq na odbicie sie od przysłowiowego "dna" JAK DOJŚĆ DO GILDI Sposób 1: Zarejstruj sie na www.infinityguild.fora.pl i tam w sekcji Rekrutacja wpisz podanie (odrazu napisz nick postaci i profesje) jest to sposób bardziej estetyczny i oficjalny więc polecam ci go o wiele więcej niż pisanie na gg Sposób 2: Napisz na numer gg: 11374924 lub gg: 6686017 Pozdrowienia Galt'ar See you in Game. KYRA ROX |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Patrov
Profesja: Knight
Świat: Jamera
Poziom: 72
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
|
![]() jestem chetny.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() to dobrze napisz na forum gildi bo zrobilem 1h temu żaden rl juz nie gra i nie ma kto rokręcić forum xD jak masz czas ofc;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Patrov
Profesja: Knight
Świat: Jamera
Poziom: 72
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
|
![]() to jest ta ekipa czy nie ? : P
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Ta ekipa jest dosc spora. Wszyscy sa ogarnieci.
![]() |
![]() |