|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2008
Lokacja: W Polsce...
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Nie czaicie ironi?
Świat: Celesta
|
![]() Hmm jakość jest bardzo dobra, nawet jak się da na full ekran to +, a i tytuł nutki bym poprosił
![]() Ale i tak nie wystarczyło zwykłego cama nagrać? DOWN SoaD'a to wiem, ale ta 1 mnie interesuję ![]()
Ostatnio edytowany przez Akahan - 27-06-2009 o 22:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Druga to:
System of a Down - Aerials
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Po to żeby głupi miał pytanie.
Cytuj:
Wiesz co, nie każdemu chce się ściągać nudnego cama, gdzie oglądanie jego polega na przewinięciu na 50x prędkości ;p Jednak lepiej jest, gdy ktoś ma czas na zrobienie *****, dodanie muzyki (wkońcu w Tibi tego brakuje) i podzielenie się z innymi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Chcesz się wypłakać, zapraszam na pw. Nie życze sobie, abyś zaśmiecał mój temat swoimi żałosnymi postami. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi pomoglo thx za uwage
17:53 Sijpale pogromca [16]: poparilem 17:53 Sijpale pogromca [16]: jego blendy 17:53 Sijpale pogromca [16]: ortograficzne 17:56 Sijpale pogromca [16]: wiecie ze kazdy z nas to noob 17:56 Waleczny Nissan [11]: kurwa cieszysz palke? Ostatnio edytowany przez Mosted - 28-06-2009 o 15:59. |
![]() |
![]() |