|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Patrov
Profesja: Knight
Świat: Jamera
Poziom: 72
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
|
![]() witam , zaczne od tego ze. mialem formata i zainstalowalem od nowa tibie i tak 1 problem :
- nie mam calego obrazu tibi, tzn nie mam calej dlugosci , po bokach mam 2 szare pola , jak to zmienic ? - gdy gram w tibie co jakis czas , hmm moze co 3 min okolo mam takiego laga ze mi tak jakby zamula i po 30 sekundach zanika , czym to jest spowodowane ? moze mam zle ustawienia zrbione , w sensie nie wiem jaka mam wybrac opcje np "600x800 , 16 bits etc. moze tam lezy winna , bo wczesniej tak nie mialem. dziekuje z gory za trud.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Mmm moze zainstaluj nowsze sterowniki do karty graficznej badz przeinstaluj obecne?
DirectX zainstalowales?
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Patrov
Profesja: Knight
Świat: Jamera
Poziom: 72
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
|
![]() sterowniki mam zainstalowane , wczesniej na nich gralem i all bylo ok, direct tez jest