|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: From Dark Forest
![]() |
![]() Mam pytanko. Jak umieścić avatar ?
(żeby pojawiał się przy niku?) mam swój obrazek wchodze w panel urzytkownika i .. robie z mojego komputera i pojawia się takie coś:Wgrywany plik nie jest poprawnym obrazkiem GIF, JPG, ani PNG. 1)Co mam robić? 2)prosze o opisanie procesu PLZ nie kasujcie tego tematu zależy mi na tym BARDZO!!! Z góry THX ______________________________ [ŚWIAT:NOWA] [IMIE:******] [lvl :8 rośnie ] [mlvl:3 rośnie] [profesja:sorcerer] POZDRO WSZYSTKIM!!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() najprostrzm sposobej jest otwarcie twego avatara w paincie,
klikniecie zapisz jako na dole okienka dac "wszystkie pliki *.*" i zapisac pod nazwa "avatar.jpg" @re down: jak niedziala to niewiem
|||||||||.................... (Trwa ładowanie podpisu) \m/, Ostatnio edytowany przez CzOpKeRs - 30-12-2004 o 15:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() help to nie działa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() jak nie dziala to znajdz w necie avatar o rozszezeniu .jpg lub .bmp
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ale ja chce ten avatar co mam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: woj.mazowieckie
Stan: Niegrający
|
![]() Najlepiej ściągnij sobie lub jeśli masz program ACDSee, daje linka (troche dużo zajmuje)
<<< ACDSee 7.0 z www.pobieralnia.pl Jak już wgrasz włącz, nastęnie wejdz do folderu gdzie znajduje się obrazek, wybierz swój avatar, zastosuj kombinacje Ctr + F i wybierz odpowiadające ci rozszeżenie pliku. ![]() Ostatnio edytowany przez m_ziom - 22-04-2005 o 13:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() I pamiętaj też o odpowiedniej wielkości obrazka. 100x100. Najprościej wielkość zmieniać w Paincie. Masz 2 możliwości: przyciąć, albo zmniejszyć.