|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Placi sie co tydzien podczas save serva (pieniadze automatycznie pobierane z depo)
Jak nie masz pieniedzy w depo, aby zaplacic, to dom trafia na licytacje i przez miesiac nie mozesz kupowac domkow.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Ile kosztuje domek??? ?(
![]() |
#5 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2004
|
![]() Tylko ja szukam domku albo mieszkanka, ktore moglbym wynajac, bo nie mam pacca od jakiegos uczciwego czlowieka...Jestem na Ruberze MSG ME WITH OFFER!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
|
![]() ja pomoge ;p www.tibia.com Community i Houses wybierasz miasto, swiat i czy ma byc dom czy gh
Przy braku pacca domku nie kupisz najwyzej dostaniesz Invite ale tak o to ci nikt nie da tylko jakis ziom ktory cie zna
[Harmonia] Niat Luza's Thread. who | grep -i blonde | date; cd~; unzip; touch; strip; finger; mount; gasp; yes; uptime; unmount; sleep Ostatnio edytowany przez Leweracja - 03-01-2005 o 15:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Zależy ile domek kosztuje od świata,wielkości, np . na antice shadow cave koło trolli w ab kosztuje 100k ;/ a czynsz też zalezy od wielkości domku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Rzeszow
![]() |
![]() Napewno nie placi sie co tydzien, to by sie wogule nie oplacalo domkow kupowac
![]()