|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Dobo- ja cię nie rozumiem. Czemu 2* skasowałeś moje podanie w dziale poszukiwanie moderatora?? co ja ci ku*** zrobiłem?? Jeśli nie checsz żebym był modkiem to rozumiem, ale nie znaczy ze wypieprzasz mnie z tamtąd gdy tylko coś zrobie
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Zauważ że nei tylko twój usunoł(chyba) ale nie zrobił tego specjalnie(chyba) więc po co się prujesz zakładasz nowy temat nie łatwiej wysłać prv msg?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2003
|
![]() Prawdopodobnie dlatego, ze masz az dwa upomnienia, a w dziale o poszukiwaniu moderatora wyraznie pisze, ze osoba kandydujaca na moda nie moze miec zadnego upomnienia.
|
![]() |
![]() |
#4 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() już wcześniej mu wysłałem PW, ale on stwierdził że nawet nie mam się co zgłaszać. Że nienjest jedyny- to się zgłosiłem, a on mnie skasował. Potem poprawiłem (myślałem ze usunał post z powodu złego napisania), napisałem znowu- na 100% poprawnie o on to znowu usunął....
MArio- jak pisałem niedawno- te upomnienia otrzymałem dawno za nabijanie postów czego już nie robie od w miare dawna!! Poza tym chciałem to odpracować, ale oni mnie pierdolą!! to jest wkurzające już... Niestety to forum jest najlepsze ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() lol, no i co z tego ze dawno ale masz te pie#%$@#%e
upomnienia tak jak i ja i modem za c%#$a nie bedziesz ![]()
19:06 You see a middle-finger (atk:2 def:0) It is raised. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
Po czwarte: wiesz mógłbym Ci dac kolejne upomnienie za obrazanie moda~ Pozdrawiam Dobo |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Dobo zapomniałeś zwrócić uwage na:
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
![]() |
![]() @dr.omader
hmmz troche dziwnie napisales tego posta nastepnym razem jak zminiasz osobe do ktorej piszesz w srodku posta to napisz NP @ktostam teraz latwo wychwycic co napisales ale jak post bedzie bardziej zlozony to bedzie zonk btw lubie wytykac ci bledy DR. |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Skoro pan eerion wie za co jego podania zostały skasowane, oficjalnie uznaje temat za zamknięty.