|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2009
Lokacja: Venore,Warszawa,UAE
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bloody Warrior
Profesja: Elite Knight
Gildia: <brak>
Świat: Candia
Poziom: 40
Skille: 75/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Szansa dla poczatkujacych!
-------------------------------------------------------------------------- Witam wszystkich candijczykow i nie tylko! Oferuje blokanie poczatkujacym. Slabsze potwory typu - minosy,mino guardy,mumie itp... Bede blokowac za darmo A dragony,giant spidery i te co wala dosc mocno no to platne . Dragon:2-3 potek na draga. Giant Spider:5-15 potek. Questy: -Dla pacc Tibia tales (nie wszystkie) I jakies tam. (Pomagam tez w postmanie) -Dla facc. Mummy quest Desert quest Triangle tower quest Blood Herb quest i wiele innych... Questy przewaznie nie platne,tylko niektore beda platne (max 1k-2k) Do kogo sie zglosic? Bloody Warrior Jestem w stanie do kazdego miasta przyjechac! Wystarczy do mnie napisac i powiedziec jaki quest (czy tam jaki hunt) EWENTUALNIE TUTAJ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() 33 knight chce blokować za kasę, dobre ; )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie za kase...
I jeszcze cos. Jak ma sie doswiadczenie to 33 kina lepiej bloknie niz taki 50+ kina. Sami pewnie wiecie ze lvl to nie wszstko. A kase jedynie zeby waste nie za wielki.(5-6 potek starczy bo dobre skille mam nawet) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2008
Lokacja: Poznań~
Profesja: Paladin
Gildia: Diamond Army
Poziom: 120
Skille: 100/83
Poziom mag.: 20
|
![]() Wbijesz ty chłopie na mint przy full respie i albo znikniesz, albo uciekniesz tracąc masę potionów. Powodzenia.
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Akurat mintwallin solo zrobilem.(oprocz dragonow) Bo mialem misje na postmana... I w poblizu nikogo nie bylo. Waste 2 manasy i 1 hp Ostatnio edytowany przez tibobianek - 04-07-2009 o 21:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2008
Lokacja: W Polsce...
Gildia: Nie czaicie ironi?
Świat: Celesta
|
![]() Oho 2-3 potki na draga, 10 średnio na gs, no to faktycznie szansa dla nowych, jak zwastować kasę, bo o zwrocie można pomarzyć(o ile dajesz loota), a w ogóle mały lvl bijąc takie mobki, zabiłby w tym czasie 20 rotów i zdobył więcej expa...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2008
Lokacja: Świnoujście
Stan: Niegrający
|
![]() @up
10? ja biłem gsa 35 knightem na skillach 70/70, to straciłem 15/20 ;\ |
![]() |