|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2008
|
![]() Witam, niedawno kupiłem sobie nowy monitor, 23 cale, chciałem rozciągnąć tibie na cały ekran ale "okno gry" ciągle jest takie samo jak wcześniej. Jak mogę je bardziej rozciągnąć ? tutaj daję zdjęcie:
http://img406.imageshack.us/img406/1...biazdjcies.jpg Ps. Chodzi mi o te marginesy na ktorych jest tekst na różowo ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wpisy bloga: 10
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Bona
Poziom: 99+
![]() |
![]() Spróbuj się pobawić rozdzielczością w opcjach gry. Może to coś pomoże.
![]() @down Dzięki za wytknięcie błędu. ![]() Ostatnio edytowany przez Grycan - 09-07-2009 o 17:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Eternia
|
![]() Cytuj:
Pomorze – kraina historyczna na terenie Polski i Niemiec, u ujścia Reknicy, Odry i Wisły do Morza Bałtyckiego. Pisze się pomoże, bo pomagać. Co do tematu, nic z tym nie zrobisz. Możesz poszukać w dziale zdjęcia, że inni gracze posiadający monitor o dużej przekątnej ekranu nie mogą bardziej "rozciągnąć" obrazu gry. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
O janiemogę... Tu chodzi o roździelczość, zapewne masz monitor 1920 x 1080 pikseli... Tibia jest zrobiona pod standardowy monitor 4:3 rozdzielczość, czyli np.: 1280 x 1024 pixelków. Ty należysz do posiadaczy monitorów o proporcji 16:9.
![]() |
![]() |